Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: We own all kontumačně vítězí a postupují

6. 12. 2010 | 11:05 Counter Strike 1.6
Dnes večer vypukne bitva o jediný slot ve druhé GIGABYTE lize. Zápas bude skvělým vyvrcholením základní části naší GIGABYTE ligy. Kdo se komu postaví?6. 12. 2010 18:18 - Slovenský celek ex-Cracked Gamers se dnes nemůže zúčastnit barážového zápasu a kontumačně prohrává. We own all tak postupují do druhé GIGABYTE ligy.Prvním týmem, který si nárok v baráži vybojoval, jsou slovenští hráči okolo Lukáše "letko" Šimona. Sestava skončila druhá o tři body za Fofos Gaming, přesto je ale uvidíme v play off GIGABYTE ligy, které začíná už dnes večer!
Výchozí obrázek

Dnes večer vypukne bitva o jediný slot ve druhé GIGABYTE lize. Zápas bude skvělým vyvrcholením základní části naší GIGABYTE ligy. Kdo se komu postaví?

6. 12. 2010 18:18 - Slovenský celek ex-Cracked Gamers se dnes nemůže zúčastnit barážového zápasu a kontumačně prohrává. We own all tak postupují do druhé GIGABYTE ligy.

Prvním týmem, který si nárok v baráži vybojoval, jsou slovenští hráči okolo Lukáše "letko" Šimona. Sestava skončila druhá o tři body za Fofos Gaming, přesto je ale uvidíme v play off GIGABYTE ligy, které začíná už dnes večer!

Druhá sestava se nazývá We own all a vede jí zkušený hráč Tomáš "jAPKO!" Chyba. Jeho tým bude dnes večer favoritem utkání, neboť jejich slovenští soupeři v nedávné době prošli velkou změnou. Avšak příchod Lumíra "Demo" Skotnici, se kterým se museli na nějaký čas We own all rozloučit, nemusí dopadnout dobře. Co si pro nás týmy nachystaly na dnešní večer?

{#Česká Republika} We own all16vs.0ex-Cracked Gamers {#Slovenská Republika}6. 12. 2010 20:00Sázky & HLTV