Přejít k hlavnímu obsahu

IpSa a iRene míří do Alternate

6. 12. 2010 | 11:57 Counter Strike 1.6
Dívčí sestava Alternate aTTax je od dnešního dne opět kompletní. K německé trojici hráček se připojuje švédská Mayra "IpSa" Perezova a Irene "iRene" Sanchezova.Vítězky víkendového dívčího turnaje DreamHack Winter 2010 ( místo Antonie "antonia" Jilek hostovala Zainab "zAAz" Turkie), se už chystají na nadcházející play off dívčí Europe Female League, které se hraje celkově online. Stane nová sestava opět na vrcholu dívčí scény?
Výchozí obrázek

Dívčí sestava Alternate aTTax je od dnešního dne opět kompletní. K německé trojici hráček se připojuje švédská Mayra "IpSa" Perezova a Irene "iRene" Sanchezova.

Vítězky víkendového dívčího turnaje DreamHack Winter 2010 ( místo Antonie "antonia" Jilek hostovala Zainab "zAAz" Turkie), se už chystají na nadcházející play off dívčí Europe Female League, které se hraje celkově online. Stane nová sestava opět na vrcholu dívčí scény?


iRene a IpSa (foto: ESL.eu)

K týmu se připojí jako šestý článek norská Anette "Cazzidy" Skarderud, jenž se ale místo hry bude věnovat jen a jen manažerským povinnostem. Zároveň bude tato zkušená hráčka starat o tréninky a zdokumentování všech zápasů, které hráčky odehrají.

Švédská hráčka a bývalá kapitánka fnatic Ladies Mayra "IpSa" Perezová, se k přestupu do Alternate vyjádřila následovně, "Jsme opravdu šťastné, že se můžeme připojit k Alternate. Po našem vítězství na DreamHacku musím uznat, že týmová chemie je opravdu dobrá, výkony stabilní a všechny máme jednoznačný cíl do budoucna."

Sestava Team Alternate

{#Německo} Antonia "antoina" Jilek
{#Německo} Kathleen "kathi" Letsch
{#Německo} Melanie "beyoNd" Gutsche
{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Španělsko} Irene "iRene" Sanchez

{#Norsko} Anette "Cazzidy" Skarderud

Zdroj: fesport
Štítky: Team Alternate