Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone liga: 3. kolo coverage

7. 12. 2010 | 11:54 Warcraft 3
Výchozí obrázek

Oficiální novinka ][ Stránka ligy ][ 1.divize ][ 2.divize ][ 3.divize ][ 4.divize ][ PLAYzone sázky



Novinky

Jak ste si mohli jistě povšimnout, tak ligu opustilo 8 hráčů a některé z nich hned nahradili jiní a aktivní pařani. Chceme vás ujistit, že už na žádné vyřazování a nahrazování hráčů nedojde, jak z důvodu dodržení hracího harmonogramu, tak kvůli vám samotným. Není to zrovna příjemné, když porazíte hráče, získate za výhru body a následně je i vaše výhra a čas smazána, když je hříšník diskvalifikován a nahrazen jiným hráčem.

A nyní k samotnému průběhu minulého hracího týdne. Prosíme hráče, aby se ke svým odloženým zápasům aktivně vyjadřovali, vyhneme se tak nepříjemným konfliktům s postihama. Co se týče jednotlivých divizí, tak v těch vedou následující hráči: 1.divize - TomikuS, 2.divize - e1f a HonEy, 3.divize - Cechi a Cejen, 4.divize - Sign. Na závěr chceme upozornit, že stále nabíráme dobrovolníky, kteří by se chtěli podílet na práci s komentářema ke hrám, stačí napsat zprávu adminovi e1f zde na webu.



1. Divize

{#Česká Republika} TomikuS [2:0] Ajvory {#Česká Republika} rep download (APM fight: 154:90)

Echo Isles. Na úvod docela "trapárna". vOsh postaví AoW u TomikuSe a kolem něj začne konstruovat i moonwelly s dalšími imba bludičkami. Při vším tom zapálení do hry vOsh zapomněl koupit hera a tak si to rozdává hned z počátku BM vs nasraná arcka. Prostě GéGé.

Twisted Meadows. Stejný MU, oba hráči hraji real race. vOsh pripravuje AoW na creep Mercenary shopu. Obě hry doprovází známý chatrush, takže při dívání se nudit nebudete. TomikuS hodil vOshovi do báze noru, kterou kryje BM. vOsh picknul Beasta a vypadá to, že kopíruje strategii od nejmenované osoby v lize :D. Po 3 minutách epického boje s norou, vyráží vOsh s 40 popkou huntek na dokončenou t2 orčí základnu. Ofc nechybí ani protectory a huntky obšívají prvně nory. Pak vylezlo SH s wardama a zábavě byl konec. TomikuS push vOshe odrazil téměř jenom herákama. Pro získání času následuje stručný herofocus s BM+SH, který zkončil úspěšně. TomikuS dalších 10 minut creepuje a aplikuje wywkama taktiku "hit and run", díky které nakonec mass archerek přemůže celkem v pohodě.

{#Česká Republika} Yurnero [2:1] Sweetb {#Česká Republika} rep download (APM fight: 156:199)

G1 OC vs OC, mapa EI. Oba začínají standartně s BM. Oba creepujou oranžovej nad základnou (Yurnymu dropujou drápy, Sweetovi gloves), oba prodávaj port a kupujou heal a creepujou gnolly. Sweet (zelenej) pak běží pro botky a Yurny (červenej) creepuje ogra u tržiště, ze kterého si koupí circlet a z ogra mu spadne nesmrtelnost. Oba maj lvl 2 BM a 3 grunty. Sweet pak naběhne na Yurna blejdem, a podaří se mu zabít zaseknutého grunta. Potom dole creepuje murloky (+2 agi) a expand, kde mu dropuje circlet, a kupuje si druhý v shopu. Zatímco Yurnyho ďábelský plán je zničit Sweetovi shop (nevyjde) nebo aspoň noru (nevyjde). V tuto chvíli vycházejí z oltářů SH a všichni utíkají na šarvátku před Yurnyho bází, kde Sweet vymění grunta a SH za 3 grunty a SH. Sweet má teda 4 grunty, ridera se sítí, SH1 a trojkového blejda, zatímco Yurny má jenom BM2 SH1 a ridera a jednoho walkera. Zatímco Sweet běží na scout, Yurny se snaží creepnout trojku. Potkají se armáda vs Yurnyho hrdinové a Sweet vede 1:0.

G2 OC vs OC, mapa SV. Oba, jako minule, rozestavujou základnu na standarty. Oba běží i s gruntem na mid k shopu. Yurny mění port za circlet a dust, zatímco sweet zabíjí scoutového peona a mění port za circlet a dust. Yurny creepuje fontánu nahoře (padaj gloves), Sweet ogra u shopu (velkej HP potion) běží na spodní fontánu, kde použije ten heal co mu právě vypadl a dropujou mu claws. Pak se ještě oba staví pro botku a Yurny docreepuje načatej shop (má lvl 3). Potom si oba naběhnou na peony na zlatě (jen BMkama), ale bez většího úspěchu jsou oba donuceni se stáhnou čerstvě příchozím SH. Pak se vyléčí. Food je vyrovnaný, akorát Yurny má pořád lvl 2 bm (ale chybí jen pár exp). Potom ovšem creepjackne Sweetba na creepu shopu a zabije mu grunta... výměnou za SH, každopádně už má lvl 3 BM. Potom se chvilku nějak poperou, Sweet zabije Grunta a načapá BM creepovat samotného shop (zbytek armády je u fontány), tak nastává docela zajímavá výměna názorů (WW, invul,...), která nedopadne nijak. Pak ovšem Sweet sebejiste naběhne do orčí základny a přijde tu o několik gruntů a ridera, aniž by cokoli zabil. Yurny má teďka převahu o 10 food a levely jsou vyrovnané, kupuje v shopu dva heal svitky a běží to ukončit. Což se mu povede. 1:1

G3 OC vs OC, mapa TR, cross spawn. Opět oba hrajou standarty s BM. Oba mění port za circlet a dust a creepujou oranžový ogry s trollama. Oběma dropujou gloves, a utíkají na heal a malé želvy (Sweetovi padá slippera!). Yurny creepuje další oranžový ogry, kde mu padá druhej glove, ale CJ ho Sweet a zabije grunta. Tentokrát je to Yurny, kdo má lvl 3 dřív. Po nepovedeném gangu (tady v tomhle případě se opravdu hodí Dotařský žargon) na Yurnyho BMko začínají Sweetovi docházet nervy a tak mu ujíží klasické "ty jseš ale lucker". Oba rozjíždí klasickou cuttie-cutter t2 armádu. Yurny útočí na Sweeta, a tady se ukazuje slabina circletu - Sweet nemá port a přichází o Lounge. Pak, když se setkají, proběhne taková výměna SH za grunta, ale Yurny hned vykupuje SH z taverny zpět a dráždí oranžové želvy. Sweet má 1K gold a 70 wood (zapomněl jsem dodat, že červenej blejdmástr farmil peóny na dřevu). O chvilku později se potkají a Sweet přijde o všecko, krom blejda a grunta. Yurny má stále 40 food. Sweet ale armádu rychle obnovuje a po dvou minutkách už je v food rozdíl 0 v prospěch Yurnera. Oba něco málo creepnou a Sweetovi padá vampiric aura. Dvě vyrovnané armády se potkávají a Yurnero díky heal svitku a lepší heal wave vyhrává i tentokrát s převahou 15 food. Pak Yurny naletí do Sweetovy báze a zničí jí nutný kus, ale nakonec je nucen odportit, protože BM got low hp, Sweet trochu vyrovnává nevýhodu kodem, každopádně má o 2 lvly slabší SH. Yurny překračuje upkeep a staví expand. Běží k shopu, kde potká BMko, které si neuvědomí, že tam má Yurny wardu a vidí ho, takže je nucen vyhodit 350G za port. Od tama okamžitě běží na velký červený důl, kde mu dropuje dýmka a ztráci na hrdiny pouze 1 lvl. A míří dolů na další creep, když se mu v bázi objeví červenej a Sweet si uvědomuje, že nemá port, sice pro něj zaběhne SH, ale než se konečně naportí armáda domů, ze základny toho moc nezbývá a 60 food s lepším healem > 43 food. Konec

{#Česká Republika} Gildor [2:1] G3orgig {#Česká Republika} rep download (APM fight: 105:118)

G1 UD vs UD, mapa TS. Gildor pavoukuje, G3orgig předvádí, stejně jako v prvním kole, ghuls + DL. Oba creepujou lvl 3 a techujou. Gildor creepne 4ku a dělá liche, zatímco George přidává ke ghulům gargy a techuje trojku. Pak taky docreepuje lvl 4, ale když ho Gildor džekne, tak ztratí všechny ghuly, krom tří na dřevu. No a má t3 a ze dvou jatek tlačí abomky, přidává Liche a za chvilku má 50 food. To Gildor připravuje nějaký sochy, CL a dodává obětiště. Georgig už má na svou abomgarg armádku už nasazenej shade. Pak se chvilku dějou zvláštní věci (hit run zničení oltáře, creepování zelenýh spotů s abomkama, porty, missnutí stína práškem, odpalování zikuratů sapérama, kemp, kemp, kemp) pak Gildor creepne poslední creep na mapě (takový ty murloky u malé expandy) a tím získá levelup pro DK (5) a Liche (3). Tehdy už se konečně rozhodne zaútočit na podlevlovaného Georgiga s menší armádou a díky frost armoru a lepší novy mu to pořádně nandá. Gildor 1:0

G2 UD vs UD, mapa EI. Oba hrajou pavouky, Georg creepuje v pořadí gnollové -> oranžovej nad bází -> mercenary shop Gildor oranžovej->trh-> útok na akolyty, které dva opravdu zabije a utíká portem pryč. Oba dva skončí s lvl 3. Gildor bere Liche a míří na soupeře. Ovšem poprvé v lize vypadla exp. book a Georg má lvl4 DK. Armády jsou vyrovnané. Pak se párkrát creepjacknou, a vždy získá Georg o trošku větší převahu. V t3 přidává Gildor CL a chce wyrma, zatím co Georg tvoří abose. Georg pak naběhne do Gildorovy báze, zruší wyrmárnu a díky abosky a vyššímu lvlu Gildora přehraje. 1:1

G3 UD vs UD, mapa TM spawn vedle sebe v spodní části mapy. Oba hrajou pavouky, creepujou klasicky gnoly a gnoly, po zkušenostech z minulé hry Gildor creepuje oba shopy ve víře, že mu vypadne exp.book, ale to se tentokrát nestane, zatímco Georg creepne dvě expandy. Pak creepujou a Džordžovi spadne na laborce exp. book, kterou si přečetl Lich. Gildorovi nadruhou stranu vypadla trueshot aura. Potom oba creepujou dokola celou mapu, dokud se, logicky, nesetkají. Georg portí pryč a zrovna v tu chvíli padá u laborky další exp. book, kterou i teď čte Lich, ale Gildorův, který si ještě nasazuje sobi masku. Armády jsou 50 vs 50 a hrdinové 5/3/1(Gildor, třetí CL) a 4/3/1 (Georg, třetí CL). Gildorovu Lichovi na posledním creepu dropen +250 mana, zhruba ve chvíli, kdy Georg tvrdě překračuje upkeep na 70 food. Gildor si toho všimne stínem a okamžitě překračuje taky + staví expandu na cross od George. Pak se obě armády o 70 food potkají a spáchají bitvičku, kde umře tak polovina všeho, hlavní focus ofc na wyrmy. Jediná opravdová výhoda pro George je zisk lvlu pro Liche a zabití Liche soupeře. Georg objevil expandu a staví svoji. Pak o ni sice přijde, ale vymění ji za tu Gildorovu. Porvou se, a Gildor získá lvl 3 CL, a zabije Georgova CL (omlouvám se, ale sám se v tom docela ztrácím :-D). Pak se oba baví vzájemným ničením expand. Armády jsou v podstatě vyrovnané (57 vs 59) , hrdinové - Gildor 5/4/3 Georg 5/4/2. Po chvilce se strhne litý boj, kde Georg, protože se ASAP nezbavil wyrma přichází o skoro o všecko, hlavně Liche, a Gildor o všecko krom hrdinů a wyrma. Georgův problém je, že nemá jak zabít toho wyrma, když pak přijde o oltář, je to už jen zbytečné protahování. Po půl hodině G3orgig oznamuje GG a leavuje.


2. Divize

{#Česká Republika} Evilm [0:2] TheConqError {#Česká Republika} rep download (APM fight: 91:124)

G1 HU vs NE, mapa SV. Evilm klasický hu build s AM a creepem oranžovýho, elf AoW creep oranžovýho s DH. Něco málo pocreepujou (Evi do lvl 3), pokud si vzpomínám dobře chtěl jsem hrát takovou tu horrorovu věc s defendem, vyzkoumaným armorem a pala aurou, ale všiml sem si, že toho moc nemá, tak jsem vzal příchozím riflem Nagu z taverny a ona prošla přes elfí armádu, tak dostala celkem sadu. I když se mi povedlo zabít surroundem (!) DHáčko, nahitoval mi solidně AMko, takže jsem musel odportit a tr mi nevyšlo. Po příletu domů jsem se ofc sekl mezi farmama. Viděl jsem drydky a žádnej tech, tak jsem přidával nějaký rifle (dvě kasárny + prísti z jedný sancty), ale když jsem už dorazil k Elfí bází, přiletěli na mě medvědi a to DH s +17 v útoku tak jsem po zabití dryád napsal GG. Druhýho hrdinu měl Conq Dark Rangerku, kterou jsem úplně nepochopil : )

G2 HU vs NE, mapa TM, spawn vedle sebe v horní části mapy. Evilm turbocreepuje laborku, zatímco ConQ staví oldschool bázi a jde harrashovat. Když se vracím z creepu tak ho bloknu mezi farmy a DH musí odportit. Pak se obracím na expandu a vycreepoval jsem ji, zatím co mě otravoval DH a zdrhl mi s cca 20 HP. Když stojí věže, jdu creepovat mercenary shop + červenej spot vedle, zatím co elf dělá drydky a levlí pandu. Zatímco mi ConQ útočil na bázi, dodělal jsem si pátý lvl na AMku, běžím na mid, pickuju pandu z taverny přetrénovávám na blizzard, se snahou o hit & run na ekonomiku. Což se mi daří, a do chvíle, než jsem se rozhodl, že nebudu kokot co massuje tanky jsem měl výhodu. Jenže já místo toho zvolil knights+mortals a vzhledem k tomu, že zatím co já si hrál na sabotéra, ConQ nacreepil pandu 5, tak hádejte, jak to dopadlo, když se armády potkaly. A když jsem potom přes světlici prohlídl expy, tak měl 3 rozestavěné, takže sem už ani svoje goldy nepoužil a píšu GG. Mravní ponaučení? Nesnažte se být fér, hrajte tanky, věžujte, abusujte... : )

{#Česká Republika} W@r_Sheep [0:2] Seda {#Česká Republika} rep download (APM fight: 53:146)

Echo Isles. V první hře se můžeme podívat na orský mirror, v kterém oba borci jedou klasicky standart bm grunty v sedově případě fs grunti. Hned po vylezení herů Seda zvolil strategii rychlého pushe a massu gruntů. Celá tahle hra by se dala nazvat výrokem " přišel jsem viděl jsem zvítěžil jsem!

Terenas Stand. V druhé hře jde o human vs orc match up. Tahle hra se nesla ve stejném herním tempu s obměnou Fire lorda footmanů a hned towerushe. Ork se s touto nemilou strategii neuměl porvat a proto po 5 minutách hry píše gg.

{#Česká Republika} SpeectreX [2:0] Fabozi {#Slovenská Republika} rep download (APM fight: 163:92)

GM1 TR Spectre(orc) Fabozi (ud). Oba v dolní části mapy. Oba jedou klasiku Spectre BM + grunts, Fabozi DK + fiends. Spectre jde creepnout ogry a trolly a vypadává mu circlet což se velice hodí k BMku. Fabozi creepne želvy a hned se vydá na ogry s trollama. Nastává první střet Spectre se snaží jacknout Faboziho, ale tento boj skončí plichtou, jak Spectremu tak Fabozimu se podaří unikout gruntem-fiendem. Poté si jde Spectre koupit botu pro BM a vyráži zpet na Faboziho. Fabozi jde creepout shop, i když ví, že Spectre je mu neustalé v patách poté nastává boj u shopu, kde se podaří Spectremu pěkný surround vouka, Fabozi dokáže creepnout Ogra a sebrat warda. Poté Fabozi udělá chybu, když se skřípne u shopu, toho dobře využije Spectre a donutí Faboziho k portu, ale málem při vším tím zapálením ztratí grunty, které se nepohlídal a ti si to šli rozdat s želvama, jen tak tak unikne a má 2 grunty na červeným, abych nezapomněl Spectre už má SH. Spectre se jde healnout unity a vydává se opět na Faboziho dokážeme zničit jatka, Fabozi šel creepnout ogry a trolly, ale těsně mu nevýjde lvl na DK, který furt zůstavá na dvojce. Poté nastává střet, kde tropili oba chyby, Spectre si vůbec nepohlídal své grunty, kteří si dali voraz u shopu, ale Fabozi ani tohohle nedokázal využít a nechal si zabít Liche a vouka. Oba dotechují na T3, ale Spectre je daleko od báze a tak jeho BM nemá orb, ale i tak se vydá do útoku na Faboziho. Jenže tam dostane Spectre nehoráznou sadu, když ud využilo své imby coil, frost armor a orba. Spectre dokáže zabí jednoho vouka nacož Fabozi zabije prakticky celou armádu orkovi. Ale poté udělá ud naprosto fatální chyby, když nechá heal ležet před svou bázi a ani si nekoupil porta, Spectre velice rychle dokázal obnovit armu a šel na Faboziho, a jak sem již zmínil DK bez porta z pul hápéček neměl šanci. Spectre mu se ho podařilo a bylo po hře a Fabozi píše GG.

GM2 SV Spectre(orc) Fabozi(ud). Oba jedou to samé, jenom Fabozi jede ted late fiendy. Spectre se hned vydá na harras a podaří se mu, když Fabozimu hned sebere první creep malých gnollů. Poté se vydá Spectre creepnout studnu, zatímco Fabozi dává Murlocky pod bázi jenom s kostrami. Specrte dostáva 2dvojku, poté jde k shopu prodá port, koupí circlet a botky. Hned napadá DK, které tam pobíhá, Fabozi se stahuje do báze, kde má už pár fiendů. Donutí Spectrovo BM k úniku, ale ten už má SH a jde s ním i s BM creepnout studnu dole. Zatímco Fabozi zjištuje, že studna na hoře je creepnuta , a tak se Fabozi vrací s pláčem domů. Spectre creepne ještě důl a tam mu vypadá nádherný item(pendant of energy). Poté se vydá na Faboziho, který creepuje gnolly u své báze. Spectre to tam zahraje velice pěkne, zabije vouka a poté dává krásný surround DKačku, který doplní přesně načasovaným hexem a zabijí DK. Fabozi ví, že už to nemá cenu a píše GG, BTW Fabozi dokázal postavit liche, ale ten už mu nějak nepomohl.

{#Česká Republika} HonEy [2:0] e1f {#Česká Republika} rep download (APM fight: 127:121)

G1 NE vs RND (OC), mapa TR cross spawn. Honey jede klasiku s BM, Elf "Elfí huntky" s Beastem (domluvme se, že blejd bude BLM a Beast BEM). Honey creepuje oranžovej vedle základny a dropujou mu gloves. Elf želvy (+3 str), odkaď pokračuje na oranžový spot vedle, kde mu dropne sirklit, když v tu se objeví BLM a dělá neplechu, každopádně elf Elf ho zažene. Honey 26 food Elf 38 food. Honey kupuje botu a dust, z creepu mu vypadne cirklit. Chvilku po dokončení orkova t2 se mu v bázi objevuje armáda huntek a zabije dvě nory, věž a celkem fest peónů, i když Honeyho BLM se s huntama moc nemazlí a tak elf portuje, healuje a vyráží vstříc orčí základně, tentokrát i s bludičkama. Honey v bázi staví dvě věžky a obnovuje nory, zatímco creepuje shop a neodpustí si ani drobný cry. Honey 30 food Elf má 50. Honey, tím že má ty dvě věžky, se o základnu prozatím nebojí, ještě když se mu chystají katasy. A tak vyrazí s BLM elfovi do báze a zničí mu důl (ano, jenom hrdinou), a co víc, uprostřed techu. Elf pochopil že tower rush je marný, tak se po zničení bestiárky a kasáren vrací domů. Od tama už ofc ork utíká a Honey a jeho BLM potká po cestě 4 téměř mrtvé, odmikrované huntky, ze kterých 3 zabije a ještě najde Elfovu expu. Food je v tuto chvíli vyrovnaný. Honey má BLM 3, SH2 2 grunty a 2 katas, elf BEM 3 a 7 bojeschopných huntek. SH si navíc místo healu vzal jako druhý skill wardu. Elf brání expu před hit&run taktikou, kterou Honey s 2K gold používá k získání času. Honey techu do trojky a dělá několik riderů, kterýma chytá huntky do sítě a pak je focusuje katasem. Po celkem velké bitvě, kde umřela většina obou armád jsou BLM i BEM na lvl 5, ale elf má celkem blízko do šestky. Zatímco Honey expanduje s SH a mixem riders a wyws, otravuje sem a tam pobíhajícího elfa v základně, abych to upřesnil, zničil mu moonwell. (BTW oba hráči teď maji T3, elf zkoumá medvědy, Honey má vyzkoumaný beton). Honey nabíhá wywkama do huntek, dost jich skape, ale stejně tak i wywek samotných. Elf přidává do huntek a medvědů drydky a archery. A Honey? Víc věžuje. Elf díky Stampede Honyho expu zničí, ale to neví, že ten, mezitím co mu ničil bladem moonwelly v bázi, creepnul velkej důl na 7mi hodinách a hodil tu kapesní expu, + že má 5kový SH. Po doničení expy ork abusuje wywkama a elf je nucen pobíhat sem a tam, ve snaze odehnat wywky. A tak to jde do chvíle, než Honey bladestormem nezabije půl elfí armády a kritikama dodělá ten zbytek. Jinak každý PG ocení Honyho stable upkeep 51 :-D

G2 UD vs RND (UD), mapa SV. Oba jedou pavouky, i když Elf staví trošku nestandartně, stejně jako creepuje. Honey naproti tomu jede klasiku. 5:30 je moment celkem dlouhého záseku před levým shopem, kdy Honey džekne Elfa, ten sice niz neztratí, ale je vyhnán od creepu, který dodělá Honey a Elf na něj jen kouká, jak creepuje (v obs chatu by jste našli hlášku, že Elf je pozér :-D), ale Elf zabil aspoň kostry a spokojeně odklusal vycreepovat fontánu, kde konečně získal lvl 3. Honey pak prudí elfa před bází, zatím co pavouci a Lich zabíjí fontánu nahoře. Ve chvíli nepozornosti se nechal surroudnout a musí portit pryč. Elf se svým hybridním buildem měl pozdě tech, takže Honey má CL ještě dřív než Elfovi vyleze Lich. Elf má sice hodně pavouků, ale má jenom pavouky. Medovi na velkém creepu vypadne exp. book, kterou zobne CL. A pak Honey docreepuje lvl 3 liche, staví expand a útočí na Elfa. Zabije mu, z slaughteru právě výchozí, abosku a pokračuje v pushi. Lvl 3 lich (Elf má dvojku) s orbem je IMHO velká převaha, přesto měl Elf po první větší bitce hry (15tá minuta) navrch a donutil soupeře odportit. Jenže Honey měl expandu, takže škody obnovil velmi rychle, vrací se zpátky, a Elfovu prohru, díky focusu abosky, která je pořád dokola coilována, už neodvrátí ani wyrm. Konec.


3. Divize

{#Česká Republika} N3gr [0:2] Cechi {#Česká Republika} rep download (APM fight: 227:174)

G1 UD vs HU, mapa EI. Negr hraje klasiku s DK, Cechi dělá něco, co může být buď late-MK build nebo hrdina z taverny. No a s třetím footem vybíhá z báze taky čtyřčlené komandou milice a od taverny se připojuje Fire Lord. DK právě vybíhá na harrash, když v tom se mu ukazuje push v celé jeho kráse. Negr sice zvládá ničit věže, ale namnožení lava spawni zabijou všecko sami, takže Negr GGuje

G2 UD vs RND (UD), mapa SV. Negr plánuje svoje infamous mass ghouls ze dvou kobek, Cechi pavouky. Potkají se zrovna ve chvíli, kdy Cechi creepuje shop. Neúspěšně se snaží o surround vouka a umírá mu jeden ghoul za druhým, protože si jako první vzal auru a tak nemá coil na heal. Negr pak konečně surrounde DK (který už má lvl 3), který odportí. Negr ho pronásleduje dovnitř základny, kde na nerubku a vouky umírá většina ghulů a DK. Cechi z bezpečnostních důvodů bere na 4ce smlouvu a unikne tak jisté smrti. Potom nahání ghuly, creepne zbytek shopu a přichází mu Lich. Negr má 11 ghulů DK 2, Cechi 4 vouky, Lich 1 (frost armor) a DK 4. Co myslíte že ghulové zvládli? Správně, nic moc. Cechi 2:0

{#Česká Republika} Cejen [2:0] GustikSarapatka {#Česká Republika} rep download (APM fight: 121:52)

Cejen vs Gustik G1 UD vs UD, mapa SV. Oba hrajou pavouky, Gustík s ziggem před oltářem. Gustík se ani po třech kolech nenaučil, že v TFT je něco jako kostry, které můžou tankovat creep, tak k tomu používá ghuly, které nemá dva, ale víc. Cejen má díky klasickému pavoučímu creepování lvl 3 dřív než Gustav lvl 2. Pavouků mají stejně, rozdíl ve food dělá 5 ghulů na Gustíkově straně, Cejen na druhou stranu má upgrade dopředu pro pavouky. Gustík hned, jak mu doběhne t2, techuje trojku, zatím co Čejen se zdržuje v t2, hned kliká Liche a zkoumá zakopávání. S DK 3 (Gustík lvl 2) a Novou páchá genocidu na Gustíkovo pavoucích, ale ten se díky věžce ubrání a protože má t3, tak aboskou donutí Cejena k portu. Cejen se ale okamžitě vrací (zapomněl koupit Lichovi orb!) staví druhej slaughter, ale už ho ani nepotřebuje, protože Gustík leavuje.

G2 UD vs UD, mapa TR spawn naproti sobě v levé části mapy. Oba hrajou vouky, creepujou, Gustik ani teďka nepoužívá kostry ke creepování, takže na těch malých zelených želvách mu málem zařval pavouk. Cejen v klidu creepuje želvy, ogry+trolly+shop a s lvl 3 utíká zabít akolyty, kterých zabije kulatých 5. Gustík utíká zpátky z creepu, ale protože necreepuje kostrama má hodně načnuté DK. DK Čejenovi sice uteče, ale potká po cestě zrovna příchozího Liche, který ho Novou zabije. Gustík notně zavěží bázi, takže Čejen staví slaughter a čeká na katasy, které už naštěstí nejsou třeba, protože Gustík leavuje. Cejen 2:0

{#Česká Republika} GREEN [2:0] HumaOrcs {#Česká Republika} rep download (APM fight: 150:157)

G1 RND (UD) vs OC. Mapa TS. Ork klasika s BLM, Green pavoukuje. Oba creepujou do lvl 3. Orkovi naneštěstí pro něj nepadne krom claws +6 a ward nic použitelného, Greenovi aspoň circlet a wardy. Green pak bere vouky a utíká na orka, zabije mu 3 z 4 gruntů, ale sám přijde o pavouka, když dá přednost nuku před healem. Z oltáře vylízá TC se stompem, ale Humaorc dosáhne tak akorát ztráty posledního grunta. Nakonec přece jen nahituje DK a donutí ho k portu, ale Green ještě předtím vyhodí orkovi k bázi wardu, a tak vidí dvě bestiárky, ze kterých vyskakujou wywky. DK 3 Lich s armorem a vouci se sítí, jako už asi po padesáté v tomto touru, zajišťujou ÚDéčku izi victory. Humaorc si ještě zařval neee a leavnul.

G2 RND (HU) vs OC, mapa SV. Ork klasika s BLM jako minule, Green turbocreep oranžového vedle báze, spadnou mu claws. Humaorcs běží k shopu s blejdem, prodává port, kupuje circlet a zabíjí ogra, ze kterého dropuje invul. Oba hráči pokračujou v creepování, a oba techujou dvojku. Ork o něco rychleji. Po dokončení T2 mají oba čerstvý třetí lvl, ork staví klasické budovy, stejně jako Green, který jede Horrorovu anti OC strategii s pálkou, riflama a staví jednu sanctuary. V shopu se stavuje pro dust a už si to míří přímo do orka. Bez nějakých výrazných výměn je Green přinucen k portu, doma se léčí, kupuje flašku a vrací se do útoku, který tentokrát, protože už má sorcky, s přehledem, se strátou footmena vychází a nakonec se můžete pobavit, když Humaorc po ztrátě jednotek škemrá, abych ho Green nechal napokoji : ).


4. Divize

{#Česká Republika} Fargon [1:2] Alakazam {#Česká Republika} rep download (APM fight: 122:166)

g1 OC vs UD, mapa SV. Farg staví klasicky s Bladem, Ala pavouky. Farg s gruntem creepuje modrého ogra u shopu, kde i mění port za circlet a pak jde na fontánu, ze který dropujou claws. Ala creepne murloky a míří k shopu, kde ho trošku otravuje BM, ale bet větších úspěchů. U druhého shopu je pak pěkná bitka, kde Ala ztratí vouka. Přichází t2 a s ní i útlum vzájemného tlaku, takže oba creepujou. Když Alovi vyleze Lich, jde creepnout svoji natural exp. Tady potká Farga a zabije mu 4 grunty. Potom už to byla jen otázka tlaku a Alakazam bez pocení vyhrává první mapu.

g2 OC vs UD, mapa EI. Začátek se opakuje z minulé hry, s tím, že Farg dává tentokrát větší důraz na stackování BMka. Netrvá dlouho a BM má v inventáři 3x gloves of haste, circ a botu. Ala se mezitím snaží, stejně jako minule, docreepovat lvl 3. Farg creepuje se SH a BMkem otravuje Alu. Ten se chystá zopakovat rozhodující tah z minulé hry (push s voukama a armorem), bere i ghuly a útočí. Farg ho včas vyscoutí, a očekává nemrtvého v základně a ještě vymění na blejdovi circ za orb. No, to co následovalo se dá nazvat MASAKREM, při kterém Ala musel přijít skoro o všechny jednotky, aby odportil. Farg měl i dispell, takže Ala nemohl používat kostry. Nejvtipnější část hry nastává právě v tuto chvíli. BM jde vycreepovat kouzelníka u mercenary shopu, a ten malý kobold ho asi 3x bashne, a Blejd utíká z lehké práce úplně rozbitý. A ani mu nedroply +9 claws. SHáčko na druhý straně mapy právě docreepovalo lvl 4. Ala basekemp, obnovuje army. Takže situace je taková - Ala má DK3 Lich 1(s orbem) 2 desty 5 vouků sochu a dva ghuly a Fargon má BM3 SH4 3 grunty, bersekera, 2 ridery, kodo a 2 batridery, kterýma ihned zabíjí jednoho desta, čímž získává lvl 4 pro BM. Potom následuje smutný, ale celkem zábavný pohled na skákacího samuraje, který i při maximálním fokusu všecko rozkrájí. 1:1

g3 OC vs UD, mapa TS. I do třetice vsázejí na osvědčené strategie a creepujou, až do lvl 3. Farg má tentokrát hodně špatný drop. Avšak má trojku rychleji a tak utíká harrashovat DK na creepu. Alovi u shopu vypadly wardy a šikovně si je hodil tak, že viděl příchozího BM i jeho grunty a tak se stahuje dovnitř základny a kempí. Od třetího lvlu ho dělí 1-2 malé creepy a přesně ty co jsou v okolí Fargon zabije gruntama, když BMkem zabíjí Alovi s jedničkovým coilem pavouka. Pak, když začíná t2, se znovu stahujou pocreepovat, Ala dělá trojku, bere armádu a jde pushovat, creepjackne orka na expandě (podobnost s G1?) zabije mu grunta a tlačí. Fargon přijde ve střetu skoro o vše, ale opravdu hodně se snaží, schovává si jednotky a shop, s Arashicagem předvádí neuvěřitelné kousky, ale dopad té první šarvátky to už nezvrátilo.

{#Česká Republika} FireTight [0:2] Bizzare {#Česká Republika} rep download (APM fight: 120:130)

Terenas Stand. Bizzare hraje NE a jde aow creep s DH,.. je během momentu na 2.lvl. To už na jeho záda, ale skáče BM, vyžere mu slippersku a zabije arcku. Po t2 pickne NE beasta a spolu s DK jde harras t2 build. Padne ještě jeden grunt a hrdinské duo utíká domů. Po ještě 1 obdobném útoku jsou na světě už talóni s cyclonem. Ještě se chvíli natahuje, ale ork je bez šance. Bizzare v této hře předvedl perfektní build za elfa, you must see!

Turtle Rock. Stejný MU a stejný začátek, ale BM nestihne džeknout .). Naopak Bizzarův DH vyžere 4kovou želvu gruntům. Pak následuje minifight i jednotkama t1, každý ale asi pochopí, že 2 arcky proti 3 gruntům moc šanci nemělo, takže bizzare se stahuje back. V patách mu jsou i FireTightovi zelení, dokud jim do cesty pronásledování nevstoupí Kotg. Při tomto setkání si vše rozmysleli a karty se na to prohodili. Nakonec se bitka odehraje na middlu, kde si hráči vymění 2 grunty za 2 arcky. Bizzare ukázal něco z knížky "micro". Následují 2 volné minuty pro creep, potom už jde ork do final fightu přimo na mainu elfa. Bizzareho to zrovna zaskočilo při creepu, když dodělával tech bearů. Celou obranu tvořili jen stromy se srnkami. FiretiTight to očividně pustil přes "A" i s peonama, kteří byli původně, domyslíme-li si to, smyslem towerrushe. Padne BM i oár jeho druhů a FireTight se stahuje, pak už je to pro elfa s bearama jen formalita. 2-0 vyhrává Bizzare.

{#Česká Republika} Peterson [1:2] Dla {#Česká Republika} rep download (APM fight: 192:186)

Twisted Meadows. Peterfirecat volí elfy zatímco dLa sází na humany. Hráči se naspawnovali na spodní částí mapy ( Peter vlevo, dLa vpravo ). Peter volí standartní build i když dla vlastně docela taky, protože jede fast AM címž získá čas, ale volí standartní creeproad. Peter harashuje zabijí jednoho z elementálů, jednoho workera. Dla se mezitím pokouší o expand a Peterson ho jde creepjacknout, což se mu jakžtakž daří, zabijí 3 workery, sebere tome, ale je nucen s low hp DH použít TP. Peter se healne, přikoupí BM a opět vyráží attackovat humanský expand, což se mu celkem daří - zabije AM a všechny workery, takže expand zůstává chvíli nedostavěný. Dlovi se podaří tuhle situaci udržet a expand po chvíli dostavit. Peterfirecat dostává trošku strach z epxandu kde je AM, footmani a věže a tak se vydává zavěžit humanský nezajištěný main. Staví 4 protectory z nichž se mu podaří postavit "pouze" jeden a dLa se brání. Nastává situace kdy human příchází o MK a DH s velmi, opravdu velmi low hp přežívá a dLa přichází o většinu svojí obrany. Následně oživené MK zabije peterova BM v okamžiku však přichází DH a zabijí za pomocí armády humanova MK. Dla se ještě brání, ale po ztrátě celé težby v mainu a ztrátě obou hrdinů píše GG a Peter vyhrává první mapu.

Echo isles. Přichází night elf mirror. Oba volí DH, jen Peterson jde huntky a dLa jede archerky s fast creep mercenary. Mezitím peter harashuje dlovi wispy i když ne nějak zvlášť úspěšně a po chvilce ho dLa zažene. Peterson jde hned na to push s huntkami, ale dLa má hidden huntress hall, takže jede huntky nakonec taky. Peterson přidává do pushe nagu a zabijí dlova DH. Dla se chvíli brání kupuje DH z taverny, odráží Petera a v tento okamžik můžete vidět vcelku pěkný surround huntky. Dla získává lvl 3 pro DH, ale zůstává zatím na T1, protože expanduje, Peter pushuje s 2 hrdiny ( oba jen level 1 ) a s T2 unitami - dryádami. Dla bez problémů tento push odráží. Je tu další push ze strany Petera, který dLa opět odráží, nutí soupeře použít TP a navíc má nachystaný expand a už má také dryády. Dla volí druhou taky nagu, dokonce dohnal soupeře v techování a T3 se jim techuje téměr identicky. Další push od Petersona, který zničí jeden Ancient of Lore, každopádně dLa opět nutí protivníka portovat. Peter volí na T3 pandu a hned na to zničí dlovu expu, dLa se tam jde prát i když už expa nestojí, ale výsledkem je jen to, že ztrácí TP. Vyhealuje DH a pouští se do boje znovu, tentokrát o TP přichází druhý hráč. Přichází lehký creep a poté bitka, kde má dLa celkem jednoznačně narvch ( až na pár chvilek ) a soupeř portuje. Hned nato se vrhá Peter opět do boje, ale to se mu stalo osudným a dLa tak srovnává na 1:1.

Terenas stands. Opět night elf mirror. Oba standartní dh + archerky a aow creep. Dla opět volí hidden huntress hall + hidden expand. Peter jede archerky + na T2 Kotg. Peter najde expand, ovšem dla jej v pohodě ubrání a po chvíli Peter expanduje taky - expand je však nucek zrušit. Dla má tentokrát rychlejší tech a valí fast beary, kterých si ani moc neužije, protože po chvíli díky své početné armádě vítězí nad Peterfirecatem 2:1.

{#Česká Republika} Stehlina [1:1] Glasses {#Česká Republika} rep download (APM fight: 233:124)

Echo Isles. Stehell picknul UD a rozjíždí pavoučí klasiku. Oprotimu jemu chytnul z randomu Glasses orka a bere BM. Oba začínají zeleným slotem bez jakékoliv agresivní hry a pokračují tak až do 6.minutym, kdy se soupeři poprvé setkají v tváří v tvář. Stehell zareaguje na backdoor rychle a po dustu hodi coilu. BMko trtá domů a nemrtvý pronásledují skupinku gruntů. Pak se situaci na chvíli uklidní a Stehell creepuje dolní middle spot. Nepochopitelně za lesem stojí skupinka gruntů s BM a celé věci jen nevinně přihlížejí :). Glasses zasáhne až, když creep umřel a hodil DKačku 3lvl. Stehell zachová chladnou hlavu a pomocí zahrabání, invulu na Naze, coil-spellu a trochu micra vyhraje bitku bez ztráty.

Terenas Stand. Do druhé hry hráči vstupují jako do UD mirroru. Stehell jede Liche s ghoulama a Glasses vsází na pavouky s DK. Opět se do 6.minuty nic neděje a akci zahajuje Glasses útokem na mainu po t2. Oba hráči panují 3.levelem. Lich s ghoulama se naportují zrovna, když příjde o shop v bázi, ale oponent zděšeně utíká a příjde tak o 2 spidy. V 9 minutě se už může Stehell pochlubit s Lich+DK+DR, 6 ghouly a 4 gargy. Náhodou při creepu gargama uvidí právě dostavěnou expanzi soupeře a napadne ji leteckým útokem. Mezitím s meele částí běží džeknout armádu Glasses, která creepovala červený spot. Zprvu to vypadlo, že má Glasses šach mat, ale pak to Stehell celé posral, přišel o DK a odportoval se od svého džeku. Přitom zapomněl stáhnout gargoyli, které si podal Glasses, potom co se portnul k expanzi od džeku. Glasses získává map control, akorát bez svého "no scouting" stylu zcela přehlíží build expanze oponenta. Naštěstí ji pak objeví a odehrává se pořádná nemrtvá mela. Stehell v bitce focusoval DK, které sice nakonec padlo, ale za ten čas ho to stálo celou armádu. Glasses vykoupí DK z taverny a jde srovnat expanzi se zemí. Pak se už jen chýlí k bitce před mainou Stehella. Chvíli se bojuje a Stehell donutí DK k portu.. při tomto portu, ale hodi jeho Lich novu na Liche Stehella a ten zkape. Stehell bez hl.hrdiny a bez expanze ví, že nemá cenu pokračovat, tak hru opouští.

Třetí rozhodující hra se neodehrála. Borci se pohádali a celá věc vyvrcholila prvním historickým protestem v lize s předmětem "Rasismus". Stehell se zdejchnul v hrací čas z Gareny, potom co Glasses údajně (nepodložené důkazy) rasistický napadal jeho clanmate klanu U2, který je izraelského/tureckého původu. Navzdory pravidlům, bylo rozhodnuto, že na třetí hru bude dohlížet někdo z adminů PLAYzone. Nicméně na toto rozhodnutí už Stehell nereagoval, tak uvidíme dnes, zda své slova myslel vážně. Stehell totiž ve svém protestu také uvádí, že v lize na takovéto úrovni hrát už nebude (Stehell byl inviduálně pracně dodán jako náhradník po své žádosti webmasterem PZ - byl to jeho první zápas).