Přejít k hlavnímu obsahu

BEASTS se slovenskou sekcí

7. 12. 2010 | 12:55 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming byla doposud známá díky dvěma sekcím, které tým reprezentovali více než dobře. Od včerejšího dne se ale musí spokojit pouze s jednou, neboť mladičká sestava přechází pod multigaming BEASTS.Jméno organizace BEASTS se opět dostává do podvědomí česko-slovenské scény. Tým během včerejšího dne přibral do svých řad nadějnou a mladou sekci, jenž vede František "FranzP" Poboček. On a jeho tým patří k předním nadějným sestavám, které by v budoucnu mohly zatápět nejlepším hráčům naší scény.
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming byla doposud známá díky dvěma sekcím, které tým reprezentovali více než dobře. Od včerejšího dne se ale musí spokojit pouze s jednou, neboť mladičká sestava přechází pod multigaming BEASTS.

Jméno organizace BEASTS se opět dostává do podvědomí česko-slovenské scény. Tým během včerejšího dne přibral do svých řad nadějnou a mladou sekci, jenž vede František "FranzP" Poboček. On a jeho tým patří k předním nadějným sestavám, které by v budoucnu mohly zatápět nejlepším hráčům naší scény.

Prvním důkazem může být i jednoznačná výhra ve třetí GIGABYTE lize, odkud se nyní již bývalá sekce Fofos Gaming dostala i do play off. K odchodu se pro stránky gaming.sk vyjádřil Martin "marsmelou" Ižo, "Dostali sme ponuku od multigamingu, ktorý má chuť nás naplno podporovať z každej strany. Je to aj preto, že sa cítime "ako B sekcia" popri tej vašej, ktorá je určíte jedna z top na cze/svk scéne." Dodal, že "Teraz môžme začať takmer od nuly a vybudovať si dobre meno."

Sestava BEASTS

{#Slovenská Republika} František "FranzP" Poboček
{#Slovenská Republika} Andrej "cort1" Vaško
{#Slovenská Republika} Erik "premijuM" Grunwald
{#Slovenská Republika} Patrik "bit0x" Budaj
{#Slovenská Republika} Martin "marsmelou" Ižo