Přejít k hlavnímu obsahu

Připojte se k Logitech a vyhrajte

7. 12. 2010 | 14:00 Všechny hry
Společnost Logitech je jedna z největších a nejznámějších firem, která dodává hráčům špičkové technologie. Od dob MX510 se toho hodně změnilo, my vás ale nyní lákáme na nejnovější soutěž o tu nejlepší periferii pod sluncem.Na facebook stránkách Logitech CZ/SK jste měli možnost v minulém týdnu soutěžit o doplňky k vašim notebookům. Teď je tu ale nová soutěž a několik nabušených cen, které jistě hráči PC her ocení.
Výchozí obrázek

Společnost Logitech je jedna z největších a nejznámějších firem, která dodává hráčům špičkové technologie. Od dob MX510 se toho hodně změnilo, my vás ale nyní lákáme na nejnovější soutěž o tu nejlepší periferii pod sluncem.

Na facebook stránkách Logitech CZ/SK jste měli možnost v minulém týdnu soutěžit o doplňky k vašim notebookům. Teď je tu ale nová soutěž a několik nabušených cen, které jistě hráči PC her ocení.

Přemýšlíte o změně myšky? Co takhle vyhrát myš G700! Vadí vám vaše polorozpadlá klávesnice? Vyhrajte klávesnice G510! A co vaše sluchátka? Na jedno už neslyšíte, mikrofon je zničený? Tak vyhrajte excelentní headset G930! Nebo prostě vsaďte na kvalitu a hrajete s tím nejlepším.

Jediné, co musíte udělat, je připojit se na facebooku ke stránkám Logitech CZ/SK!

Připojit se k Logitech CZ / SK

O společnosti Logitech - Logitech je přední společností v oboru osobních periférií a je hnací silou inovací v oblasti navigace pro PC, komunikace přes Internet, digitální hudby, ovládání systémů pro domácí zábavu, her a bezdrátových zařízení.

Zdroj: Logitech