Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: DFS poraženi, dnes Fofos a NR

13. 12. 2010 | 12:11 Counter Strike 1.6
Slovenský tým DEFEATERS prohrává v prvním kole play off proti mladým Teenagers from Uranus a padá do spodní části pavouka. Dnes se o postup na LAN finále poperou Fofos Gaming STORE 96 a ROCKETS. Který z těchto týmů uvidíme v Brně?DEFEATERS vs Teenagers from Uranus
Výchozí obrázek

Slovenský tým DEFEATERS prohrává v prvním kole play off proti mladým Teenagers from Uranus a padá do spodní části pavouka. Dnes se o postup na LAN finále poperou Fofos Gaming STORE 96 a ROCKETS. Který z těchto týmů uvidíme v Brně?

DEFEATERS vs Teenagers from Uranus

Zápas odstartovala mapa de_train, kde se slovenským hráčům dařilo v první části lépe, přestože začali za nevýhodnou teroristickou stranu. Hráči z DEFEATERS dávali nejen v průběhu utkání najevo, že se jim na serverech našeho portálu nehraje nejlíp, i tak se po první půlce mapy mohli radovat z vítězství 9-6. Poté ovšem přišla změna stran a mladíci z Teenagers from Uranus (dále jen TFU) svého slovenského soupeře smazali jednoznačným výkonem. Kolo za kolem se jim podařilo získávat body a když měl Boris "skreqo" Belan skóre 0:10, mohli se TFU radovat z prvního bodu na jejich kontě.

DEFEATERS jakožto tým, který prohrál, si jako svou mapu zvolil de_dust2. Slovenský celek je na této mapě opravdu silný a i nyní potvrdil roli menšího favorita. Za teroristickou stranu se jim podařilo opět vyhrát devět kol a s náskokem tří bodů mohli slovenští "reprezentanti" s klidem začít od nuly. TFU ale opět vystrčili růžky a ukázali nejen svým odpůrcům, proč se tým, ve kterém se nachází i náš bývalý redaktor Tomáš "SirAster" Kotrla, dostal do druhé ligy a následně i do play off. Týmy se dělily o každé kolo a až to předposlední rozhodlo, že si šestnáctý bod na své konto připsali DEFEATERS. Ti tak srovnali a zápas se přesunul na bojiště de_tuscan.

Že je důležité hrát s plným nasazením, ukázali TFU, hned od začátku třetí a závěrečné mapy. Nebýt vyhraných soubojů na konci kol, možná by vše bylo i jinak. TFU ale předvedli grandozní výkon a smazali svého soupeře 11-4, čímž se nasměrovali k vítězství celého zápasu. Slovenský tým sice ještě svého soupeře dost trápil a vyhrál čtyři kola, vítězný bod ale připadl nakonec na stranu TFU, kteří vítězstvím na své mapě dokonali menší "Zázrak na serveru".

{#Slovenská Republika} DEFEATERS1vs.2Teenagers from Uranus {#Česká Republika}                                        

PCCKO.sk vs free4all

Slovenský duel dvou předních týmů se nakonec neodehrál, neboť Lukáš "letko" Šimon a jeho tým nakonec k zápasu nenastoupili. PCCKO.sk postupuje do druhého kola play off, kde se utká s týmem NecroRaisers.

{#Slovenská Republika} PCCKO.sk1vs.0free4all {#Slovenská Republika}                                    


Co je dnes na programu?

Už dnes se můžete dívat na zápas mezi aktuální slovenskou jedničkou, Fofos Gaming STORE 96, a polorozpadlými ROCKETS. Jasným favoritem tohoto zápasu jsou hráči Fofos Gaming, podaří se ale ROCKETS podobný skutek, jako včera TFU?

Druhým utkáním dnešního večera je duel mezi PCCKO.sk a NecroRaisers. Už dnes se dozvíme další dvě jména dvou týmů, které si začátkem února zahrají LAN finále GIGABYTE ligy.

{#Slovenská Republika} Fofos Gaming0vs.0ROCKETS {#Česká Republika}DNES od 20:00Sázky & HLTV
{#Slovenská Republika} PCCKO.sk0vs.0NecroRaisers {#Česká Republika}DNES od 21:00Sázky & HLTV