Přejít k hlavnímu obsahu

NightCupy od 18:00

17. 12. 2010 | 21:51 Counter Strike 1.6
Po dlouhé době, kdy jsme vylepšovali konektivitu našich serverů, můžeme opět konečně spustit vaše oblíbené NightCupy v plném týmovém rozmezí. Rozhodněte si, od kolika hodin, chcete tyto turnaje mít.17. 12. 2010 21:43 - Poté, co jste si mohli vybrat čas NightCupů, který vám bude vyhovovat v nadcházející herní sezóně, vám oficiálně oznamujeme, že se můžete těšit na turnaje vždy od 18:00. Časy nedělních RankCupů budeme určovat až podle počtu registrovaných týmů.
Výchozí obrázek

Po dlouhé době, kdy jsme vylepšovali konektivitu našich serverů, můžeme opět konečně spustit vaše oblíbené NightCupy v plném týmovém rozmezí. Rozhodněte si, od kolika hodin, chcete tyto turnaje mít.

17. 12. 2010 21:43 - Poté, co jste si mohli vybrat čas NightCupů, který vám bude vyhovovat v nadcházející herní sezóně, vám oficiálně oznamujeme, že se můžete těšit na turnaje vždy od 18:00. Časy nedělních RankCupů budeme určovat až podle počtu registrovaných týmů.

Stále oblíbenější NightCupy a RankCupy se na našem portálu po nějaký čas hrály pouze v počtu šestnácti celků. To se ale od nýnějška mění a my opět nabíráme na síle a vytváříme všechny turnaje, které máme před sebou, pro dvaatřicet celků.

Protože už nám brzy skončí i ligová soutěž, přesněji 9. ledna, tak se během příštích dvou týdnů dozvíte vše o následném play off, které se začne hrát od 10. ledna. Veškerý harmonogram už brzy naleznete zde na našich stránkách, proto nás nezapomeňte sledovat, neboť v play off jde nejen o ceny.

Na vás hráčích nyní je, abyste si vybrali čas, který vám vyhovuje pro NightCupy nejvíce:

Veškeré dotazy, které máte, směřujte prosím na našeho hlavního admina, Jana "Janyy" Mrázka.

Zdroj: PLAYzone