Přejít k hlavnímu obsahu

H1tachi vyzpovídán eSubou

16. 12. 2010 | 11:43 Všechny hry
Redaktor týmu eSuba Michal "Vk" Vinař si udělal čas a popovídal si s jednou z nejznámějších postav česko-slovenské scény Michalem "H1tachi" Nagym.Jedna z hlavních ikon našeho portálu se nyní zajímá a stará o více než dvacet heren a přes stopadesát hráčů, kteří se každý měsíc utkávají na Mezihernovém turnaji. Bývalý hlavní admin se i dnes, i přestože studuje a pracuje, snaží zlepšovat kvalitu českých a slovenských lig.S jakými nejčastějšími problémy se při adminování turnajů setkáváš a jak bys hráčům poradil, aby se jich příště vyvarovali?
Výchozí obrázek

Redaktor týmu eSuba Michal "Vk" Vinař si udělal čas a popovídal si s jednou z nejznámějších postav česko-slovenské scény Michalem "H1tachi" Nagym.

Jedna z hlavních ikon našeho portálu se nyní zajímá a stará o více než dvacet heren a přes stopadesát hráčů, kteří se každý měsíc utkávají na Mezihernovém turnaji. Bývalý hlavní admin se i dnes, i přestože studuje a pracuje, snaží zlepšovat kvalitu českých a slovenských lig.

S jakými nejčastějšími problémy se při adminování turnajů setkáváš a jak bys hráčům poradil, aby se jich příště vyvarovali?

Dôležité je dodržovať harmonogram turnaja, viem, že nie vždy sa to dá, keď majú hráči technický problém v herni, ale keď už je to možné, tak byť dochvílny. Taktiež furt apelujem na hráčov, aby jeden zástupca z tímu bol na IRC pre lepšiu komunikáciu, realita je táka, že z 44 tímov je tam reálne polovica, čo potom stažuje komunikácie jak im, tak mne. A samozrejme problémy v herniach, ktoré som popísal vyššie.

Jak je možné, že právě PLAYzone.cz se stala velkým a možná i největším útočištěm pro hráče na našem území?

Stoja za tím tisícky hodín usilovnej práce viac ako stovky ľudí, ktorí sa na projekte podielali alebo podielajú a im patrí obrovská vďaka. Človek potrebuje pri podnikaní aj kus šťastia, ktoré nám síce nie vždy prialo ale aktuálne si nemôžeme sťažovat. A prečo práve PLAYzone.cz? To musia posúdiť hráči, ale asi ponúkame najväčšie spektrum hier, turnajov, líg, noviniek, serverov atď. Pevne verím, že nám hráči zachovajú priazeň aj naďalej.

Celý rozhovor si můžete přečíst na stránkách eSuby

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba, H1tachi