Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga: Osmifinálové dvojice play-off

17. 12. 2010 | 17:02 Counter Strike: Source
Základní část INTEL Counter-Strike: Source ligy je u konce. Historicky první sezóny se zúčastnila třicítka týmů a do kvalifikace zasáhlo dokonce více než 70 týmů. Po 8 týdnů dlouhé základní části je nyní čas na play-off, které určí zbylá dva účastníky na offline finále ve Velkém Špalíčku v Brně. Ti doplní dvojici nEophyte a eEriness a budou bojovat o ceny v celkové hodnotě převyšující 50 tisíc korun.
Výchozí obrázek

Základní část INTEL Counter-Strike: Source ligy je u konce. Historicky první sezóny se zúčastnila třicítka týmů a do kvalifikace zasáhlo dokonce více než 70 týmů.

Po 8 týdnů dlouhé základní části je nyní čas na play-off, které určí zbylá dva účastníky na offline finále ve Velkém Špalíčku v Brně. Ti doplní dvojici nEophyte a eEriness a budou bojovat o ceny v celkové hodnotě převyšující 50 tisíc korun.

INTEL Logo

ROZPIS PLAY-OFF

Systém play-off je jednoduchý. Zařazeny jsou do něj týmy přesně podle postupového klíče uvedeného v systému ligy, přičemž celky z 1. divize jsou v pozici nasazených týmů.

Harmonogram zápasů

Osmifinále - 2. 1. 2011 - 20.00
Čtvrtfinále - 9. 1. 2011 - 20.00
Semifinále - 16. 1. 2011 - 20.00

Všechny zápasy jsou hrány systémem best-of-three, přičemž hrané mapy budou určeny škrtáním (detaily o tomto systému najdou kapitáni týmů u jednotlivých zápasů). Týmy již byly do play-off turnaje automaticky přihlášeny, není tedy třeba se nikam hlásit. Ze všech zápasů vám přineseme podrobnou reportáž včetně sázek.