Přejít k hlavnímu obsahu

IEM V: Skupiny pro evropské finále rozlosovány

17. 12. 2010 | 23:21 Counter Strike 1.6
Evropské šampionát páté sezóny Intel Extreme Masters se blíží a dnes organizátoři turnaje rozlosovali skupiny pro LAN finále, které se příští rok koná na Ukrajině.Kromě pražské Sparty, která se pojede na jaře podívat do Liverpoolu, se dnes losovaly i skupiny evropského šampionátu turnaje Intel Extreme Masters. Kyjevský šampionát se koná koncem ledna a přední evropské týmy si zahrají o padesát tisíc dolarů. Jak tedy skupiny vypadají?
Výchozí obrázek

Evropské šampionát páté sezóny Intel Extreme Masters se blíží a dnes organizátoři turnaje rozlosovali skupiny pro LAN finále, které se příští rok koná na Ukrajině.

Kromě pražské Sparty, která se pojede na jaře podívat do Liverpoolu, se dnes losovaly i skupiny evropského šampionátu turnaje Intel Extreme Masters. Kyjevský šampionát se koná koncem ledna a přední evropské týmy si zahrají o padesát tisíc dolarů. Jak tedy skupiny vypadají?

Skupina ASkupina B
{#Polsko} Frag eXecutors{#Dánsko} Full Gaming
{#Německo} mousesports{#Německo} Team Alternate
{#Švédsko} SK Gaming{#Dánsko} Copenhagen Wolves
{#Dánsko} Mortal Team Work{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Ruská federace} Meet Your Makers{#Švédsko} fnatic
{#Francie} eSahara{#Švédsko} Lions

Vítězové skupin postoupí rovnou do semifinále turnaje, zatímco týmy na druhých a třetích místech si to rozdají v prvním kole play off. Celky, které se umístí na těchto postupových pozicích, si zároveň vybojují účast na světovém finále. K tomu se váže i souboj týmů na čtvrtých pozicích; ty si to totiž rozdají v závěrečném, dodatečném zápase o postup na již zmiňované světové LAN finále.

Díky skupinám se už od dnešního dne můžeme těšit na zápas nových fnatic s Natus Vincere. Jak obstojí kombinace mládí a zkušeností proti nejlepšímu týmu roku 2010? A jak si povedou SK Gaming, kteří do svého středu přibrali nejnebezpečnější duo planety?