Přejít k hlavnímu obsahu

exZenie přebírá Team 9mm

18. 12. 2010 | 14:36 Counter Strike 1.6
Česká pětka doposud známá jako Team 9mm přechází pod multigamingovou organizaci exZenie. Ta se tak po delší odmlce vrací na česko-slovenská bitevní pole.Team 9mm zná většina naší scény jako jeden z nejvíce perspektivních a jeden z aktuálně předních týmů česko-slovenské scény. Jako první si jejich služeb vyžádala organizace INSENIA, která byla domluvená, že veškerá spolupráce s touto pětkou začne až po Novém roce. Bohužel pro obě strany došlo k rozpadu této pomyslné smlouvy a hráčům přišla nabídka ze strany multigamingu exZenie.
Výchozí obrázek

Česká pětka doposud známá jako Team 9mm přechází pod multigamingovou organizaci exZenie. Ta se tak po delší odmlce vrací na česko-slovenská bitevní pole.

Team 9mm zná většina naší scény jako jeden z nejvíce perspektivních a jeden z aktuálně předních týmů česko-slovenské scény. Jako první si jejich služeb vyžádala organizace INSENIA, která byla domluvená, že veškerá spolupráce s touto pětkou začne až po Novém roce. Bohužel pro obě strany došlo k rozpadu této pomyslné smlouvy a hráčům přišla nabídka ze strany multigamingu exZenie.


Team 9mm na listopadovém Mezihernovém turnaji (foto: Velký Špalíček)

"Devítka" míří do nového působiště nejen kvůli týmové podpoře, ale také kvůli finanční náplasti, která se dle slov kapitána nyní, ve vánočním čase, opravdu hodí. "Nabídka celku exZenie byla víceméně dostačující, takže jsme se s hráči dohodli, že budeme hájit vaše [exZenie] barvy od příštího Mezihernového turnaje," prozradil Marsel "wister" Šereda. Dodal, že "Na Mezihernový turnaj jedeme bez QuakE-a a turnaj je dost nabitý, budu rád, když skončíme v top8. Dokážeme ale porazit každého, jak už jsme i dříve ukázali."

Sestava exZenie

{#Česká Republika} Marsel "wister" Šereda
{#Česká Republika} Jan "MOLKA" Molinari
{#Česká Republika} Jakub "QuakE" Navrátil
{#Česká Republika} Aleš "Dubaizz" Dubánek
{#Česká Republika} Ondřej "STARBUCKS" Žáček
{#Česká Republika} Jakub "jacksson" Janovský

Zdroj: exZenie
Štítky: Team 9mm