Přejít k hlavnímu obsahu

Další NationsCup před námi!

24. 12. 2010 | 21:05 Counter Strike 1.6
Jedna z nejvíce sledovaných online akcí se vrací. Portál ClanBase přivádí k životu již čtrnáctý NationsCup a i my zde sehrajeme určitou roli.Kdo by si nepamatoval na loňský třináctý ročník, kdy se české reprezentaci podařilo dostat skrz silnou skupinu až do prvního kola play off. Pojďme si rychle zopakovat cestu týmu, jenž vedl Martin "zigurat" Slanec.
Výchozí obrázek

Jedna z nejvíce sledovaných online akcí se vrací. Portál ClanBase přivádí k životu již čtrnáctý NationsCup a i my zde sehrajeme určitou roli.


Kdo by si nepamatoval na loňský třináctý ročník, kdy se české reprezentaci podařilo dostat skrz silnou skupinu až do prvního kola play off. Pojďme si rychle zopakovat cestu týmu, jenž vedl Martin "zigurat" Slanec.

První kvalifikační kolo na reprezentanty Česka čekala sestava Moldávie, kterou smetla česká smršť na dvou mapách 16-1 a 16-6. Poté přišel vysoce zajímavý zápas proti Turecku, který nakonec až na třetí mapě vydřeli právě naši hráči. Základní skupina byla v kapse, ovšem né jen tak ledajaká skupina. V ní jsme narazili na Estonsko, Norsko, Finsko, Rumunsko a Holandsko, tudíž nejen fanoušky, ale i hráče čekali opravdu zajímavé zápasy.

Po prohře s Estonskem na de_inferno, Čechům věřil opravdu jen málokdo, ale následné výhry nad Norskem, Finskem, Rumunskem a Nizozemskem nás posunuly až do play off, ve kterém jsme narazili na Španělsko. I přes skvělý výkon, který hráči podali, se jim nepodařilo porazit celkově čtvrtý tým loňského turnaje.

Připomeňme, že Slovensko vypadlo v druhém kvalifikačním kole na reprezentaci Bosny a Herzegoviny, kterou vedl nyní hráč fnatic Faruk "pita" Pita.

Nový ročník je již čtrnáctým pokračováním jednoho z nejstarších a nejoblíbenějších turnajů herní sezóny. Vše se bude opět odehrávat od ledna příštího roku až do dubna, kdy akce vyvrcholí finálem play off.

Švédsko, obhájce titulu, si v minulém finále poradil s Norskem 2-1 na mapy. Obhájí severský tým titul, nebo se projeví silné týmy z východní Evropy.

Od dnešního dne až do silvestrovské noci se můžou registrovat kapitáni všech týmů. Kdyby měl někdo zájem z české komunity, nýnější kapitán je nadále Martin "zigurat" Slanec, stačí se registrovat na stránkách ClanBase.

Harmonogram turnaje

19. 12. 2010 - 31. 12. 2010Registrace a přijímání kapitánských žádostí                          
31. 12. 2010 - 7. 1. 2011Hlasování hráčů 
9. 1. 2010Oznámení a vybrání kapitánů 
12. 1. 2011 - 19. 1. 2011Kvalifikační týden 
24. 1. 2011Začátek prvního hracího týdne 

My pro vás budeme sledovat celou situaci okolo národního týmu. Doufáme, že se najde opět silná pětka, která přinese věhlas po celé Evropě. Přejeme hodně štěstí všem českým sekcím.

Zdroj: ClanBase