Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: sixbaners jedou do Brna

7. 1. 2011 | 04:56 Counter Strike 1.6
Opět se vracíme do starých kolejí a najíždíme na druhou fázi vyřazovací fáze naší GIGABYTE ligy. Dnes večer nás čeká zápas mezi Teenagers from Uranus proti nabušeným sixbaners, který tým se dostane na brněnské LAN finále dnešní výhrou?7. ledna 2010 4:22 - Hráči týmu  sixbaners poráží "týnejdžry" a postupují na brněnské LAN finále! Vítězům gratulujeme a poraženým přejeme hodně štěstí ve spodní části pavouka.
Výchozí obrázek

Opět se vracíme do starých kolejí a najíždíme na druhou fázi vyřazovací fáze naší GIGABYTE ligy. Dnes večer nás čeká zápas mezi Teenagers from Uranus proti nabušeným sixbaners, který tým se dostane na brněnské LAN finále dnešní výhrou?

7. ledna 2010 4:22 - Hráči týmu  sixbaners poráží "týnejdžry" a postupují na brněnské LAN finále! Vítězům gratulujeme a poraženým přejeme hodně štěstí ve spodní části pavouka.

Teenagers from Uranus si už v prvním kole poradili v kontroverzním zápase se slovenskými DEFEATERS 2-1 na mapy. Další zápas by mohl tento blesk z čistého nebe posunout na LAN finále do brněnské herny Velký Špalíček, záleží ovšem pouze na tom, jestli budou stačit na skillově nabušené konkurenty ze sixbaners.

Ti totiž dnes nastoupí nejspíše v sestavě gcko, arsas, small, tWEETY a Monty, kterého si můžeme pamatovat nejen ze skvělých vystoupení v barvách organizace faBeri Belatores nebo nEophyte. Jak se dnešní zápas vyvede, to můžete sledovat i vy!

{#Česká Republika} Teenagers from Uranus1vs.2sixbaners {#Česká Republika}DNES od 20:00Sázky & HLTV

Oběma celkům přejeme hodně štěstí a doufáme, že se ukáží v tom nejlepším povánočním světle.