Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: První kolo LB už dnes večer

10. 1. 2011 | 14:29 Counter Strike 1.6
Dnešní večer bude opět patřit play off GIGABYTE ligy, kde se bojuje o poslední místečka na brněnské LAN finále. Každý tým může prohrát už jen jednou, můžeme tedy očekávat ty nejlepší výkony od všech zúčastněných.NecroRaisers vs We own allPrvní zápas se odehraje mezi stále lepšící sestavou NecroRaisers a We own all, kteří se v poslední době moc nepředváděli. Prvně jmenovaný tým se do dolní části pavouka dostal po velmi těsném zápasu se slovenskými PCCKO.sk a We own all se museli poklonit slovenské jedničce, Fofos Gaming.
Výchozí obrázek

Dnešní večer bude opět patřit play off GIGABYTE ligy, kde se bojuje o poslední místečka na brněnské LAN finále. Každý tým může prohrát už jen jednou, můžeme tedy očekávat ty nejlepší výkony od všech zúčastněných.

NecroRaisers vs We own all

První zápas se odehraje mezi stále lepšící sestavou NecroRaisers a We own all, kteří se v poslední době moc nepředváděli. Prvně jmenovaný tým se do dolní části pavouka dostal po velmi těsném zápasu se slovenskými PCCKO.sk a We own all se museli poklonit slovenské jedničce, Fofos Gaming.

Jak si povede čtvrtý nejlepší tým z prosincového Mezihernového turnaji proti sestavě, která se může pyšnit skvělými individuálními hráči?

{#Česká Republika} NecroRaisers2vs.1We own all {#Česká Republika}DNES ve 20:00Sázky & HLTV

DEFEATERS vs BEASTS

O slovenský duel se postarají legendy z DEFEATERS a mladá krev, která se už nějaký ten čas kupí u českých BEASTS. Oba dva týmy lační po postupu, neboť chtějí prokázat, že patří mezi elitu. Bohužel jen jeden tým může být šťastnější.

Který ze slovenských celků ponese slovenskou vlajku dál v play off? Budou to DEFEATERS nebo BEASTS?

{#Slovenská Republika} DEFEATERS2vs.0BEASTS {#Slovenská Republika}DNES od 19:00Sázky & HLTV

Teenagers from Uranus vs Corps.sk

No a třetí zápas je česko-slovenský duel mezi "mladými" Teenagers a nečekaně silnými Corps.sk. Většími favority jsou ale TFU, neboť si ve svém prvním zápase poradili s DEFEATERS a naposledy si dobře počínali proti sixbaners.

{#Česká Republika} Teenagers from Uranus2vs.1Corps.sk {#Slovenská Republika}DNES ve 20:00Sázky & HLTV