Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE liga: Závěrečné zápasy už dnes

17. 1. 2011 | 14:08 Counter Strike 1.6
Dnešní večer bude zaměřen především na GIGABYTE ligu, ta dneškem totiž zakončuje svou online fázi. Které další dva týmy se připojí k osmičce kvalifikovaných?Defeaters vs ROCKETSPrvní zápas se odehraje mezi slovenskými Defeaters a českými ROCKETS. Oba dva týmy mají na to, aby postoupili na LAN finále, ovšem pouze jeden se může radovat z postupu. Budou to slovenské legendy nebo mix mladých pušek?
Výchozí obrázek

Dnešní večer bude zaměřen především na GIGABYTE ligu, ta dneškem totiž zakončuje svou online fázi. Které další dva týmy se připojí k osmičce kvalifikovaných?

Defeaters vs ROCKETS

První zápas se odehraje mezi slovenskými Defeaters a českými ROCKETS. Oba dva týmy mají na to, aby postoupili na LAN finále, ovšem pouze jeden se může radovat z postupu. Budou to slovenské legendy nebo mix mladých pušek?

{#Slovenská Republika} Defeaters0vs.0ROCKETS {#Česká Republika}DNES od 20:00Sázky & HLTV

NecroRaisers vs Teenagers from Uranus

Posledním zápasem v online fázi GIGABYTE ligy bude utkání mezi NecroRaisers a Teenagers from Uranus. Oba dva týmy šli v poslední době opravdu hodně nahoru se svou formou a bude tedy opravdu zajímavé sledovat, jak se oba dva týmy na dnešní večer připravily.

{#Česká Republika} NecroRaisers0vs.0Teenagers from Uranus {#Česká Republika}DNES od 20:30Sázky & HLTV

V průběhu týdne vám přineseme celkový seznam kvalifikovaných týmů, předpovědí a rozhovory s kvalifikovanými týmy a hráči.