Přejít k hlavnímu obsahu

Česká sestava na NC s řadou překvapení

21. 1. 2011 | 02:56 Counter Strike 1.6
Před pár hodinami k nám došla zpráva o nové sestavě, která se pokusí obhájit loňský postup do play off. I přesto, že se na scéně objevilo mnoho talentů, kapitán Tomáš "oskar" Šťastný dal přednost jistotě.Nový kapitán české reprezentace se v dnešních odpoledních hodinách obrátil na média a prozradil sedmičlennou soupisku, se kterou se v nadcházejících měsících bude snažit prodrat mezi šestnáctku nejlepších evropských týmů. Podaří se víceméně legendární sestavě prorazit?
Výchozí obrázek

Před pár hodinami k nám došla zpráva o nové sestavě, která se pokusí obhájit loňský postup do play off. I přesto, že se na scéně objevilo mnoho talentů, kapitán Tomáš "oskar" Šťastný dal přednost jistotě.

Nový kapitán české reprezentace se v dnešních odpoledních hodinách obrátil na média a prozradil sedmičlennou soupisku, se kterou se v nadcházejících měsících bude snažit prodrat mezi šestnáctku nejlepších evropských týmů. Podaří se víceméně legendární sestavě prorazit?

Po bok oskara se vrací Tomáš "zEro" Bojanovský, který byl dle fanoušků právě tím motorem, který rozžehl postupová kolíska. K nim se připojí i jeho spoluhráč z nEophyte, Tomáš "small" Bortel, Martin "zigurat" Slanec z eSuby a Jan "j0han" Juráň, jenž obléká dres dobře známých eEriness. Jako šestý náhradní hráč byl zvolen Milan "Monty" Stanislav, jenž si už dobrých pár měsíců užívá pokerového ráje. Posledním sedmým hráčem se stal nováček Philippe "headCrush3R" Albert. Jak se povede této "legendární" sedmičce?

Sestava Česka v NationsCup XIV

{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel
{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec
{#Česká Republika} Jan "j0han" Juráň
{#Česká Republika} Milan "Monty" Stanislav
{#Česká Republika} Philippe "headCrush3R" Albert

Hráčům držíme palce, vy fanoušci se nemusíte bát, že byste přišli o nějaké zákulisní informace. Všechny důležité zprávy vám shrneme už tento víkend!