Přejít k hlavnímu obsahu

LogeN přestupuje do eSinge

12. 6. 2011 | 15:52 Counter Strike 1.6
Jedna z nejzářivějších hvězd česko-slovenského nebe Jiří "LogeN" Vinš přechází do eSinge. Proč přešla tato hvězda právě k tomuto týmu a kdo doplatil na příchod bývalé hvězdy eXtatus?Sestava eSinge je nám velmi dobře známá jako další z mnoha sestav, v jejímž vedení stojí Tomáš "jAPKO" Chyba. Hráči se společně se svými spoluhráči dostal i na MČR, kde padli ve třetím kole spodního pavouka. Tým i přesto nadále pokračoval ve skvělých výkonech, avšak ani jim se nevyhnuly problémy.
Výchozí obrázek

Jedna z nejzářivějších hvězd česko-slovenského nebe Jiří "LogeN" Vinš přechází do eSinge. Proč přešla tato hvězda právě k tomuto týmu a kdo doplatil na příchod bývalé hvězdy eXtatus?

Sestava eSinge je nám velmi dobře známá jako další z mnoha sestav, v jejímž vedení stojí Tomáš "jAPKO" Chyba. Hráči se společně se svými spoluhráči dostal i na MČR, kde padli ve třetím kole spodního pavouka. Tým i přesto nadále pokračoval ve skvělých výkonech, avšak ani jim se nevyhnuly problémy.


LogeN na MČR táhl Cracked, jak se mu bude dařit u eSinge? (foto: PLAYzone.cz)

S týmem se loučí Lukáš "blix" Vršecký, který nedodržoval to, co se od něj očekávalo. Jeho místo zaujme již výše zmíněný Jiří "LogeN" Vinš, který se k eSinge připojuje z konkurenčních polorozpadlých Cracked Gamers.

On sám se vyjádřil k přestupu z Cracked následovně, "Od posledního velkého turnaje (MČR), to šlo s týmem ke dnu. Tým navíc opustili dva hráči Michal (aOBEK) a Mates (un1). Po příchodu nových hráčů do týmu, jsem ztratil úplnou motivaci jakkoliv s týmem vystupovat. Proto jsem se rozhodl, že po problémech v sestavě eSinge se k nim připojím. Kluci spolu hrajou dlouhou dobu, všichni to jsou zkušení hráči, kteří mají s naší spičkou scény zkušenosti a věřím, že se s klukama popereme o top1. Výsledky kluků jsem sledoval a porazí vícemeně celou naší špičku. Tomu nahrává, že taková nabídka se neodmítá."

Sestava eSinge

{#Česká Republika} Tomáš "jAPKO" Chyba
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš
{#Česká Republika} Karel "fredi" Královec
{#Česká Republika} Ondřej "zeusor" Poledno
{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer

Zdroj: eSinge
Štítky: eSinge