Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus opět bez sekce!

15. 6. 2011 | 16:58 Counter Strike 1.6
Organizace eXtatus se opět ocitá ve špatné situaci. Tým opustila po víkendovém GIGABYTE LAN finále i slovenská sestava Tomáše "X-RaY" Ostrožlíka.Jaký důvod se skrývá za odchodem nejlepší slovenské pětice? Na scénu se vrátili bývalí zaměstnavatelé slovenských plejerů. Italská organizace OX.Enermax se rozhodla opět komunikovat a dala hráčům takovou nabídku, která se nedá odmítnout.
Výchozí obrázek

Organizace eXtatus se opět ocitá ve špatné situaci. Tým opustila po víkendovém GIGABYTE LAN finále i slovenská sestava Tomáše "X-RaY" Ostrožlíka.

Jaký důvod se skrývá za odchodem nejlepší slovenské pětice? Na scénu se vrátili bývalí zaměstnavatelé slovenských plejerů. Italská organizace OX.Enermax se rozhodla opět komunikovat a dala hráčům takovou nabídku, která se nedá odmítnout.


OX.Enermax na víkendovém GIGABYTE LAN finále (foto: PLAYzone.cz)

Nabídku evropských kvalit nemůže nikdo odmítnout a tak se nemůžeme divit, že se sestava rozhodla pro další změnu působiště. Lépe vše vysvětlil kapitán týmu, Tomáš "X-RaY" Ostrožlík, "Po dohode s vedením OX.Enermax a týmom eXtatus, sme sa rozhodli, že sa vraciame späť do OX. Dôvodom prečo sme prišli do eXtatusu bol ten, že manažment OX nebol niekoľko týždňov dostupný, keď sme potrebovali riešit veci ohladne GB lan finále. Ponukli sme sa Barnymu, že za neho odohráme GIGABYTE lan finále s tým, že obidve strany vedeli že je možnost vrácenie se do OX. Ti nam ponúkli nové možnosti na ktorích sme sa dohodli a veríme že ich splnia. Nakoniec by sme sa chceli ospravedlnit eXtatusu a celej scéne za toto naše krátke pôsobenie. Aby som uviedol všetko na pravú mieru, eXtatus v ničom nepochybyl a všetko bolo v najväčšom poriadku."

Slovenská pětka, která se zúčastnila víkendového GIGABYTE LAN finále nakonec skončila na třetím místě bude hrát v následující sestavě.

lLine-up OX.Enermax

{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík
{#Slovenská Republika} Martin "will" Martončík

Zdroj: eXtatus
Štítky: eXtatus