Přejít k hlavnímu obsahu

eSubačky opouští D4nk44

17. 6. 2011 | 19:17 Counter Strike 1.6
Jediný aktivně hrající tuzemský dívčí tým, sestava eSuba.ladies, se opět zmítá ve víru změn. Poté, co se v dubnu s týmem rozloučila Bára "Barciska" Dolejšová, se s nejlepší českou organizací loučí i slovenská Danka "D4NK44" Nagyová.
Výchozí obrázek

Jediný aktivně hrající tuzemský dívčí tým, sestava eSuba.ladies, se opět zmítá ve víru změn. Poté, co se v dubnu s týmem rozloučila Bára "Barciska" Dolejšová, se s nejlepší českou organizací loučí i slovenská Danka "D4NK44" Nagyová.

Bývalá slovenská reprezentantka se s eSubou loučí po opravdu dlouhé době. Právě ona byla jedním ze základních kamenů bývalých Grunex Ladies, které se později pod taktovkou Jany "jance" Kozákové změnili v eSuba.Ladies. Hlavním důvodem, proč se hráčka rozhodla ukončit tento herní poměr, byly neshody mezi samotnými hráčkami a osobní problémy. "Danka díky osobním problémům a musím přiznat, že i kvůli pár neshodám v teamu, odešla z našeho celku eSuba.intel ladies. Hrála s námi opravdu dlouho a určitě si zaslouží velkou pochvalu, protože se opravdu hodně snažila a hrála dobře. Po této situaci se sešel zbytek teamu a popovídali jsme si o problémech, co bude nejlepší do budoucna pro naší hru," prozradila na adresu bývalé spoluhráčky kapitánka týmu Jana Kozáková.


Dívky z eSuby na LanCraft Spring 2011 - D4NK44 třetí zleva (foto: eSuba.eu)

Její místo by mohla pro nějaký čas zaplnit známá Nikola "faz0lka" Hrachová, ta ale nastupuje od září na internát, kde bude bohužel bez počítače, tudíž by se nemohla plnohodnotně zapojit do tréninku dívčí sestavy. Místo po zbylé Dance tak zůstalo prázdné. Samotné kapitánce se ale ozvala Věra "VeRinQa" Hanáková, jenž už v minulosti patřila k eSubě, avšak za podivných okolností odešla. "Ozvala se nám sama od sebe VeRinqa, že by opravdu moc chtěla zkusit s námi hrát, tak jeslti by jsme nebyly tak hodné a daly jí nějakou šanci. Tu šanci dostala a opravdu jí nepromarnila," doplnila Kozáková.

Hráčka sama je plná nadšení a těší se na nadcházejícídny plné tréninku, "Tak v prvé řadě bych určitě chtěla moc poděkovat holkám, že mi daly tu šanci a znovu mě vyzkoušely. Už před rokem jsem tu šanci měla, ale bohužel z osobních důvodů jsem musela leftnout a s hraním na nějáký čas přestat. Teď ale vše dobře dopadlo a doufám já i holky, že nám to dobře půjde a rychle se sehrajeme. Teď nastal čas, kdy se s holkama chystáme na MZH do Prahy," řekla k přestupu samotná Hanáková.

Sestava eSuba.Intel Ladies

{#Česká Republika} Jana "jance" Kozáková
{#Česká Republika} Dominika "Dominica" Luzarová
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá
{#Česká Republika} Michaela "Nikkuska" Havlíčková
{#Česká Republika} Věra "VeRinQa" Hanáková
{#Česká Republika} Nikola "faz0lka" Hrachová

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba Ladies