Přejít k hlavnímu obsahu

Šok! zEro a zigurat míří do eSuby!

29. 6. 2011 | 12:12 Counter Strike 1.6
Opravdu nečekaná změna se stala na naší scéně! U druhého týmu eSuby totiž dochází možná k nejzajímavějšímu a nejvíce přepvapivému přestupu. Co se událo u mistrů ČR?Tým okolo Petra "ptex" Tomáška si v poslední době zažil opravdu strmý vzestup. Po vítěztsví na MČR 2011 přišel přestup do eSuby a možnost odcestovat do Jižní Koreje na grandfinále World Cyber Games. Ačkoliv si sestava eSuba.LG minulý měsíc vybojovala vítězství na Mezihernovém turnaji, přichází dvě nečekané změny.
Výchozí obrázek

Opravdu nečekaná změna se stala na naší scéně! U druhého týmu eSuby totiž dochází možná k nejzajímavějšímu a nejvíce přepvapivému přestupu. Co se událo u mistrů ČR?

Tým okolo Petra "ptex" Tomáška si v poslední době zažil opravdu strmý vzestup. Po vítěztsví na MČR 2011 přišel přestup do eSuby a možnost odcestovat do Jižní Koreje na grandfinále World Cyber Games. Ačkoliv si sestava eSuba.LG minulý měsíc vybojovala vítězství na Mezihernovém turnaji, přichází dvě nečekané změny.


Tomáš "zEro" Bojanovský, nová akvizice eSuba.LG (foto: Jiří Pacovský)

První velkou úpravou sestavy je příchod Martina "zigurat" Slance, hráče, který ještě před pár týdny hrál za "konkurenční" eSuba.Intel. Z tohoto týmu ho ale vystrnadil Michal "duke_duke" Hons. Český reprezentant by měl dle slov svého bývalého spoluhráče Davida "selby" Hlocha pozvednout hru, "...změna byla nevyhnutelná, protože jsme se "zasekli" a zůstali v mrtvém bodě, ze kterého se nám dlouhou dobu nedařilo pohnout," prozradil Hloch pro domácí portál. Martin v týmu nahradí Jana "Superstar" Růžka, který po boku Petra "ptex" Tomáška a Petra "ppk" Šimáka hrál již v dobách Anonymních Alkoholiků.

Velký boom teprve přichází. Jeden z nejdéle hrajících hráčů, komunitou milovaný Tomáš "zEro" Bojanovský přestupuje z konkurenčních nEophyte k eSubě! Ikona nEophyte a dlouhodobě neodmyslitelná součást tohoto českého klubu končí své působení u tápající organizace a připojuje se k týmu, který má nadále šanci odjet do Jižní Koreje. "Věřím tomu, že jsme udělali správný krok a kluci naši hru oživí. Do WCG je velmi málo času a spousta lidí si možná řekne, že s takovou změnou těsně před kvalifikací nemůžeme uspět. Víme, že to bude těžké, ale budeme se snažit udělat vše pro to, abychom uspěli," dodal David "selby" Hloch na adresu nově příchozích hráčů.

Sestava eSuba.LG

{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} David "selby" Hloch
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský
{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec

Novou sestavu uvidíme v akci již 9. července v herně Nový Smíchov v Praze, kde se uskuteční World Cyber Games finále.

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba