Přejít k hlavnímu obsahu

Podzimní LanCraft s CS 1.6 a LoL

Již za deset dní začíná letní Intel LanCraft Summer 2011 zaměřený pouze na StarCraft II a Defend of the Ancients. My vám ale přinášíme první informace o podzimním LanCraftu, který se letos uskuteční začátkem října a bude připraven pouze pro Counter Strike 1.6 a League of Legends hráče!Naposledy se LanCraft konal na jaře letošního roku (foto:lancraft.cz)
Výchozí obrázek

Již za deset dní začíná letní Intel LanCraft Summer 2011 zaměřený pouze na StarCraft II a Defend of the Ancients. My vám ale přinášíme první informace o podzimním LanCraftu, který se letos uskuteční začátkem října a bude připraven pouze pro Counter Strike 1.6 a League of Legends hráče!


Naposledy se LanCraft konal na jaře letošního roku (foto:lancraft.cz)

Pokud máte při ruce své notýsky, kam si zapisujete důležitá data, tak si zapište datum 7. - 9. října. Druhý víkend tohoto podzimního měsíce je totiž opět plně vyhrazen dalšímu dílu ze série LanCraft. Prozatimní označení Autumn 2011 přivítá ve Starém Městě co nejvíce týmů, které rádi hrají Counter Strike 1.6 a League of Legends.

Letošní podzimní LanCraft bude navíc ozvláštněn tím, že se jeho turnaje započítávají do důležité MČR klasifikace. Kdo tedy dorazí, může bojovat o cenné body.

Připravte se tedy na pořádný podzimní nářez v podobě LanCraft Autumn 2011. Ceny do obou turnajů a všechny důležité informace jako spuštění registrací a webu,  budou oznámeny po skončení letního Intel LanCraft Summer 2011.

Zdroj: LanCraft