Přejít k hlavnímu obsahu

Registrujte se na podzimní LanCraft

Letní RTS vydání největší české LAN akce - LanCraft Summer - je za námi. Nyní přišlo na pětičlené týmy, jenž se mohou registrovat do podzimních turnajů v Counter Strike 1.6 a League of Legends.S úterním večer a příchodem půlnoci byly spuštěny webové stránky k již 21. LanCraftu, který je tentokrát zaměřen především na FPS Counter Strike 1.6 a čím dál tím více oblíbené League of Legends. I tentokrát budou přední týmy hrát o skvělé ceny, proto neváhejte a registrujte se se svými přáteli co nejdříve!
Výchozí obrázek

Letní RTS vydání největší české LAN akce - LanCraft Summer - je za námi. Nyní přišlo na pětičlené týmy, jenž se mohou registrovat do podzimních turnajů v Counter Strike 1.6 a League of Legends.

S úterním večer a příchodem půlnoci byly spuštěny webové stránky k již 21. LanCraftu, který je tentokrát zaměřen především na FPS Counter Strike 1.6 a čím dál tím více oblíbené League of Legends. I tentokrát budou přední týmy hrát o skvělé ceny, proto neváhejte a registrujte se se svými přáteli co nejdříve!


Těšíme se na vás!

Fanoušci obou her by měli spěchat, i tentokrát bude nastaven strop pro maximální počet týmů. Jak v League of Legends, tak i v turnaji ve hře Counter Strike 1.6, se očekává účast šestnácti týmů. Registrace budou volně otevřeny až do počtu dvanácti týmů v každé hře. Ve chvíli, kdy se dostane na dvanáctý tým, začnou admini turnajů hlídat pořadí dalších registrovaných. Svou bude hrát i uhrazený registrační poplatek.

Důležité informace

Datum a místo konání - víkend 7. - 9. října 2011 ve Starém Městě u Uherského Hradiště.

Ceny jsou prozatím stanoveny takto,

 Counter Strike 1.6 turnajLeague of Legends turnaj
1. místo5,000 Kč5,000 Kč
2. místo3,000 Kč3,000 Kč
3. místo2,000 Kč2,000 Kč

Jak jste již mohli postřehnout, podzimní LanCraft byl zařazen do MČR klasifikace, díky čemuž mohou přední české a slovenské týmy nasbírat body do velmi důležitého žebříčku. Už teď jsou do turnaje v Counter Strike 1.6 registrované dva dívčí týmy - eSuba.Ladies a myRevenge Ladies - a slovenští PPG GAMiNG. V League of Legends jsou už registrovaní hráči eXtatus, Sayonara či GunRunners.

Bohužel se této akce určitě nezúčastní ani jedna ze sekcí eSuby, neboť druhý víkend v říjnu patří evropskému WCG turnaji - Samsung Euro Championship 2011. Uvidíme na turnaji právě vás? Všechny důležité informace naleznete na oficiálních stránkách turnaje.

Zdroj: LanCraft