Přejít k hlavnímu obsahu

Vydraž si unikátní dres a přispěj na dobrou věc!

30. 8. 2011 | 11:20 Všechny hry
Tisková zpráva - Jak možná již víte, tak eSuba předevčírem oslavila své sedmé narozeniny. A již to u nás začíná být zvykem, že v době kdy toto výročí slavíme, chceme také někoho dalšího odměnit. Ani tentokrát tomu nebude jinak. A dar to bude trochu netradiční a asi ne takový, jaký mnozí čekají.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Jak možná již víte, tak eSuba předevčírem oslavila své sedmé narozeniny. A již to u nás začíná být zvykem, že v době kdy toto výročí slavíme, chceme také někoho dalšího odměnit. Ani tentokrát tomu nebude jinak. A dar to bude trochu netradiční a asi ne takový, jaký mnozí čekají.

Rádi bychom totiž přispěli svým dílem na dobrou věc a tak jsme se rozhodli uspořádat aukci o velmi zajímavý předmět, jejíž výtěžek půjde na podporu jedné neziskové organizace, která se zaměřuje na děti a mládež v souvislosti s prevencí rizikového chování. Ale o tom již více v naší novince.  

Jistě vás všechny bude zajímat, co bude oním předmětem dražby. Jedná se o unikátní exemplář staršího typu týmového dresu eSuba, ve kterém hráli naši hráči před zhruba půl rokem. Tento dres putoval s naší výpravou na letošní DreamHack Summer 2011 do Švédska, kde se uskutečnil menší lov podpisů mezi přítomnými Starcraft 2 hráči. Ačkoli se nejednalo u plánovanou akci, podařilo se nám sehnat pěknou řádku úlovků a věříme, že i v řadách našich čtenářů se najde několik jedinců, kteří je ocení. každý jednotlivý podpis je důkladně zdokumentován a tím je zaručena stoprocentní pravost.


Moon a PredY nejsou jedinými hráči, kteří se na unikátní dres eSuby podepsali

Jak jsme již předeslali, jedná se o dobročinnou akci a tak veškerý výtěžek z ní poputuje směrem k vybranému občanskému sdružení. Tím bude ACET ČR o.s. K volbě této organizace jsme se rohodli vzhledem k jejímu zaměření. Jedná se totiž o organizaci, která se zabývá prevencí rizikového chování. To jest zaměřuje se na problémy jako jsou AIDS/HIV, kouření a další drogy nebo třeba na šikanu a její novodobou formu kyberšikanu. Tuto prevenci zajišťuje jednak formou poradenství a pak také formou vzdělávání, přednáškami či spoluprací s dalšími podobně zaměřenými organizacemi. Prevence v těchto oblastech je nám velmi blízká a proto naše volba padla právě na tuto organizaci, která má v této problematice již bohaté zkušenosti jejichž kořeny sahají až do roku 1993. 
Ostatně podrobnosti o tomto sdružení můžete nalézt na jejích webových stránkách

Ale nyní již k samotné aukci. Ta bude probíhat na serveru Aukro a bude trvat přesně deset dní (maximum možné na Aukru). Aukci spustíme přesně za 14 dní, tedy 29.8.2011 a odkaz samozřejmě zveřejníme v ten samý den. To znamená, že všichni budou mít dosti času si zde případně vytvořit účet a zúčastnit se celé aukce. Pevně věříme, že i vás se zmocní štědrá nálada a nebudete váhat s pěkným příhozem. Ten nejvyšší samozřejmě na konci aukce bude znamenat vítězství a tím také vlastnictví výše zmíněného unikátního dresu týmu eSuba.

Mediálním partnerem tohoto projektu je herní pořad RE-PLAY


Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba