Přejít k hlavnímu obsahu

Bullen prohrál svůj boj s leukémií

20. 8. 2011 | 12:46 Counter Strike 1.6
Foto: Facebook.comSvětovou herní scénu opět zasáhla velmi tragická zpráva. Bývalý hráč Ninja in Pyjamas nebo EYEBALLERS Bjorn "Bullen" Wall v minulých hodinách prohrál svůj nejdůležitější boj ve svém životě.Hráč, kterého jsme mohli vídat po boku těch nejlepších, zažil největší slávu před osmi lety, to když po boku Dennies "walle" Wallenberga vyhráli DreamHack Winter a získat stříbro na ESWC a CPL Winter.
Výchozí obrázek
Foto: Facebook.com

Světovou herní scénu opět zasáhla velmi tragická zpráva. Bývalý hráč Ninja in Pyjamas nebo EYEBALLERS Bjorn "Bullen" Wall v minulých hodinách prohrál svůj nejdůležitější boj ve svém životě.

Hráč, kterého jsme mohli vídat po boku těch nejlepších, zažil největší slávu před osmi lety, to když po boku Dennies "walle" Wallenberga vyhráli DreamHack Winter a získat stříbro na ESWC a CPL Winter.

Jeden z nejlepších hráčů světa dlouho bojoval s nemocí zvaná leukémie, bohužel svůj životní zápas prohrál. Touto cestou bychom chtěli vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým a doufáme, že si i vy zachováte chladnou hlavu. Pokud chcete, můžete se připojit i k Facebook stránkám a tam napsat váš vzkaz.

Zdroj: HLTV