Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba a BEASTS součástí nové celoevropské ligy

23. 8. 2011 | 16:28 Counter Strike 1.6
Česká eSuba.Intel a slovenští BEASTS se dle oficiálních informací stali součástí nové kontinentální ligy. Po boku dalších polo-profesionálních týmů si to rozdají online s těmi nejlepšími ve své kategorii.Nová celoevropská liga se chystá zaútočit na náš čas. Další hodiny sledování skvělých zápasů nám nabídne nová eSdom Counter Strike Pro League, která se vyvinula z doposud balkánsko zaměřené Balkan League. Již osmého září vypuknou souboje napříč zeměmi o postup do play off, kde vítěz získá krásných 1,250€!
Výchozí obrázek

Česká eSuba.Intel a slovenští BEASTS se dle oficiálních informací stali součástí nové kontinentální ligy. Po boku dalších polo-profesionálních týmů si to rozdají online s těmi nejlepšími ve své kategorii.

Nová celoevropská liga se chystá zaútočit na náš čas. Další hodiny sledování skvělých zápasů nám nabídne nová eSdom Counter Strike Pro League, která se vyvinula z doposud balkánsko zaměřené Balkan League. Již osmého září vypuknou souboje napříč zeměmi o postup do play off, kde vítěz získá krásných 1,250€!

Vedle eSuby a BEASTS se můžou čeští fanoušci těšit na švédské a2g, TCM z Dánska a Soltec z Finska. V akci budou ale i Team Bavarian Heaven, Hardware4u, SFTO a ydk.me z Německa či Mighty44 z Ruska. Zájem určitě upoutají i polští Fear Factory a Gamerbug, nebo francouzské trio eSahara, 3DMAX a IYH.

Kompletní seznam naleznete na stránkách HLTV.org.

První sezóna této ligy vypukne již brzy, sledujte naše stránky, kde naleznete veškeré informace o působení českého a slovenského týmu.

Zdroj: HLTV