Přejít k hlavnímu obsahu

Fighters-Qiuld se vrací

27. 8. 2011 | 13:43 Counter Strike 1.6
Tisková zpráva - Asi každý má své záliby a zájmy, někdo rád čte a jiný zase rád běhá. Jedním z mých koníčků je vést team. Myslím, že to je asi tak 6 let zpátky, kdy jsem poprvé přičichl k vedení teamu.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Asi každý má své záliby a zájmy, někdo rád čte a jiný zase rád běhá. Jedním z mých koníčků je vést team. Myslím, že to je asi tak 6 let zpátky, kdy jsem poprvé přičichl k vedení teamu.

Začínalo to tím, že jsem byl leader v Counter Strike 1.6 teamů, který byl sestaven jak z kamarádů, které znám tak z online ?kamarádů?. To mi však nestačilo, proto jsem se rozhodl být tím, kdo má pod sebou více hráčů, redaktorů atd, neboli - tak zvaným managerem v teamu eZection.cz K tomu jsem zastupoval cs sekci u Team Ghost pokud si někdo vzpomínáte. Čas plynul a já už nechtěl být jen managerem, ale majitelem celého multiklanu. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl koupit web a sestavit team. Čím jsem byl v PG déle a byl jsem starší, začínalo se dařit a dařit. Nakonec jsem došel až sem k této webové prezentaci, na které předpokládám, že čtete tuto novinku. Ve  které bych Vám ještě rád sdělil více o působení FQ na herní scéně, úspěchy tohoto teamu a v neposlední řadě také to co vše s tímto teamem zamýšlím.

Dle mého názor, byl team svého času hodně vysoko a velice kvalitní. Jen tento web mě stál něco kolem deseti tisíc korun. Toho bych nedosáhl bez pomoci sponzorů, které teamu pomáhali. Ale jako každý jsme museli něco nabídnout. Jak silné sekce ( například si můžete vzpomenout na zápas mezi FQ a Suicide o postup na WCG), tak velké akce pro více jak 50 účastníků, kde můžete sponzorům udělat dobrou reklamu.

Také se ale musím vyjádřit k velké pause teamu. Byla to velká chyba. Team nadobro opustit, ale bohužel se stalo a už s tím nic nenadělám. Team měl koupit a vést tzv. Deadly, z čehož nakonec sešlo. Proto jsem se rozhodl, znovu vést team a vrátit mu slávu, která mu právem patří. Myslím si, že se zkušenostmi, co mám, bychom to mohli zvládnout. Samozřejmě, že to nezvládnu sám. Proto bych chtěl vyhlásit menší konkurs - zatím jen pro managery a redaktory. Sekce si budeme vybírat sami. ( ICQ 462 864 727) Nejprve se budeme snažit navázat kontakt s minulými sponzory. A až dosáhneme kvality, která je hodná pro provoz teamu pak vše rozjedeme.

To je ode mne asi zatím vše. Děkuji za Váš čas, strávený u této novinky.

Za team Fighters Quild o.s. Herodes

Zdroj: F-Q
Štítky: Fighters Quild