Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness ztrácí svou legendární sestavu

27. 8. 2011 | 14:03 Counter Strike 1.6
Jedna z nejlepších sestav posledních let, unikátní spolek hráčů, kteří prožili ty nejdůležitější akce v dosavadní herní historii, končí. Jedinečná pětka, která spolu strávila víc jak rok, přenechává místo mladším.
Výchozí obrázek

Jedna z nejlepších sestav posledních let, unikátní spolek hráčů, kteří prožili ty nejdůležitější akce v dosavadní herní historii, končí. Jedinečná pětka, která spolu strávila víc jak rok, přenechává místo mladším.

Z důvodů pracovního vytížení, nedostatku času a malé motivace se hráči rozhodli tým rozpustit a přenechat svou pozici novému potenciálnímu zájemci. Hráči patří k legendám komunity počítačových hráčů. Za dobu od příchodu týmu se v sestavě vystřídalo několik skutečných person, jmenujme efrona, rasana, ufa, johana, petrase, bamika, kruegera a řadu dalších. Většina z nich má za sebou úspěšné tažění v týmech dávné slávy v podobě AMD Cyber Team, nEophyte, eSuby, SkyRiders nebo faberi Bellatores.


Poslední velká akce eEriness (foto:eSuba.eu)

Po odchodu hráčů se v týmu eEriness uvonilo místo, které by mělo být zaplněno. Tým tuto hru chce nadále podporovat, prozatím však nejsou žádné podrobnosti známy.

"Tak, nejprve bych chtěl poděkovat eEriness, za možnost reprezentovat dobré jméno týmu a především Vikimu, který se o nás hezky staral i přesto, že na trénink v našem požehnaném věkovém průměru nebyl příliš čas. Několik turnajů se vydařilo, několik naopak, doufáme, že nová sestava dostatečně nahradí náš extra prvotřídní tým :) a přejeme jim hodně štěstí. Nemůžeme nadále blokovat pozici CS sekce v týmu, která v podstatě chátrá a stagnuje, jak v tréninku, tak v účasti na letních turnajích, jednoduše na hraní už není chuť, čas a motivace. Přeji do budoucna hodně úspěchů a díky," prozradil Petr "petras" Funk, nejlepší z nejlepších.

Poslední sestava eErines vypadala takto,

{#Česká Republika} Petr "petras" Funk
{#Česká Republika} Michal "rasan" Davitkovski
{#Česká Republika} Jan "ufo" Klabačka
{#Česká Republika} Ondřej "bamik" Bisták
{#Česká Republika} Lumír "Demo" Skotnica

Zdroj: eEriness
Štítky: eEriness