Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava SNOOPY se vrací ke Cracked Gamers

30. 8. 2011 | 21:51 Counter Strike 1.6
Tisková zpráva - Milé čtenáři, milé čtenářky. Dovolte mi, abych Vám představil staronovou divizi, která bude Cracked Gamers prezentovat na poli jedné z nejstarších online hříček - Counter-Strike.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Milé čtenáři, milé čtenářky. Dovolte mi, abych Vám představil staronovou divizi, která bude Cracked Gamers prezentovat na poli jedné z nejstarších online hříček - Counter-Strike.

Mužstvo k nám přichází z české organizace SnoopY, kde působilo cca měsíc. Jedinou personální změnou, která náš "starý" tým postihla, je absence Jiřího "LogeNa" Vinše. Dle oficiálního zdroje, tedy samotných hráčů, byl Vinš příliš nespolehlivý. Bolístku zalepil neméně talentovaný Tomáš Jirásek, alias nixon, který do mančaftu parádně zapadl.

"Jelikož jsme minulou sézonu ukončili v barvách Cracked Gamers, je správné tu na předešlé úspěchy opět navázat. Navíc nabídka, kterou jsme obdržel,i je více než zajímavá a myslíme si, že právě takovou jistotu nám už moc organizací zaručit nemůže. Jsem rád, že můžeme hájit barvy našeho staronového týmu a tak navázat na úspěchy ze začátku roku 2011. Díky Cracked-Gamers máme vše potřebné pro naplnění tohoto cíle," popsal transfer kapitán mužstva David Mestek.

Sestava Cracked Gamers

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Mates "un1" Koula
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Michal "aOBEK" Šeda
{#Česká Republika} Tomáš "Nixonn." Jirásek

Jak plyne z Mestkova vyjádření, sekce by ráda navázala na úspěchy ze začátku roku 2011. Namátkou si můžeme připomenout velké vítězství na MZH 01-2011, stříbrnou příčku na MZH 03-2011, druhé místo na MSI Lancraft Spring 2011 a účast na Mistrovství České republiky, kde se náš mančaft podělil o 5.-8. místo.

"Od této sestavy si slibujeme skvělé výsledky, tentokrát i více online hraní, trénování, aktivity a komunikace. V sestavě figuruje nový hráč, Tomáš Jirásek, který s námi jezdil na offline akce fandit a teď s námi dokonce i hraje. Mančaft má pořád obrovský potenciál. Do karet nám hraje i skutečnost, že se s kluky znám osobně. Právě to byl prvotní impuls, který mě přesvědčil, abych klukům dal další šanci a bezkompromisně odmítnul jiné týmy, včetně těch zahraničních (jako byly třeba balkánští Eternity). Původní server od Linemaxu doposud nezastavil tlukot svého německého srdce a kluci na něm můžou zase začít porážet skvělé soupeře. Staronová parta přichází zpět po dvou a půl měsících dělat dobré jméno našemu klubu. Osobně jim přeji v našich barvách co nejvíce úspěchů a fanoušků," dodává Daniel "TuFu" Kroulík, majitel projektu Cracked Gamers.

Na závěr bych chtěl staronovému mužstvu jménem celé organizace Cracked Gamers popřát co možná nejhladší návrat ke hraní. Pevně věříme, že u Cracked Gamers navážete na skvělé úspěchy a přibudou další. Vy na to máte! Hodně štěstí chlapi!