Přejít k hlavnímu obsahu

SEC: eSuba ve skupině D

28. 9. 2011 | 01:30 Counter Strike 1.6
Samsung Euro Championship se blíží a my vám přinášíme nejnovější informace ohledně polského turnaje, kterého se účastní i naše eSuba. Na začátku prázdnin jsme vypjatě sledovali zápasy české kvalifikace na World Cyber Games 2011, kterou ve finále vyhrála sestava eSuba.intel, čímž si zároveň zajistila místo na Evropském finále World Cyber Games zvané Samsung Euro Championship.
Výchozí obrázek

Samsung Euro Championship se blíží a my vám přinášíme nejnovější informace ohledně polského turnaje, kterého se účastní i naše eSuba.

Na začátku prázdnin jsme vypjatě sledovali zápasy české kvalifikace na World Cyber Games 2011, kterou ve finále vyhrála sestava eSuba.intel, čímž si zároveň zajistila místo na Evropském finále World Cyber Games zvané Samsung Euro Championship.

Letošní ročník se koná v hlavním městě Polska, Varšavě, kam se nejen ve hře Counter-Strike 1.6 chystá jednička naší scény. My už 6. - 9. října budeme moci sledovat, jak si zástupci České republiky povedou proti špičce Evropy.

eSuba na WCG kvalifikaci

WCG kvalifikaci vyhrála eSuba.intel proti OX.Enermax (foto: eSuba.eu)

Včera byl organizátorem oznámen los skupin, nicméně dva účastníci ještě stále nejsou známi, protože Polská WCG kvalifikace se odehraje den před odstartováním Samsung Euro Championship. Skupina A a skupina D, v níž se nachází eSuba, má pouze tři týmy z důvodu finančních problémů sponzorů WCG kvalifikace dvou národů, Dánska a Gruzie, konkrétně týmů mTw a FB, kvůli kterým nebyli schopní sponzoři tyto dva týmy poslat. Pojďme se tedy na los podívat.

Skupina A
{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Polsko} TBA
{#Maďarsko} teamwork
Skupina B
{#Švédsko} SK Gaming
{#Francie} Electronic Sahara
{#Bulharsko} DooM
{#Makedonie} ENTiTY
Skupina C
{#Polsko} TBA
{#Finsko} WinFakt
{#Srbsko} BGDonLINE
{#Rumunsko} TEG
Skupina D
{#Česko} eSuba
{#Rusko} Moscow Five
{#Rakousko} plan-B

Zároveň s tímto Evropským turnajem se u nás bude konat tradiční LanCraft AUTUMN, kde proto eSubu neuvidíme, pokud ale vyjde harmonogram, budete mít možnost sledovat některý zápas našich reprezentantů na PLAYzoneTV, která bude z LanCraftu vysílat domácí CS 1.6 a League of Legends turnaje.