Přejít k hlavnímu obsahu

eSinge bez CS 1.6 sekce

21. 10. 2011 | 13:11 Counter Strike 1.6
eSinge se kvůli problémům se sponzory ocitají bez Counter-Strike 1.6 sekce po odchodu týmu vedeným Tomášem 'jApkoO' Chybou.Po příchodu Jiřího 'LogeN' Vinše se týmu eSinge pouze dařilo. Kromě posledních výsledků v první GIGABYTE lize, kde si tým zatím drží čtvrté místo těsně za předními týmy myRevenge, eSuba.intel a BEASTS, mají ve svém award listu také například výhru posledního King of the Hill #11, kde ve finále porazili tehdejší nEophyte 2:1 na mapy.
Výchozí obrázek

eSinge se kvůli problémům se sponzory ocitají bez Counter-Strike 1.6 sekce po odchodu týmu vedeným Tomášem 'jApkoO' Chybou.

Po příchodu Jiřího 'LogeN' Vinše se týmu eSinge pouze dařilo. Kromě posledních výsledků v první GIGABYTE lize, kde si tým zatím drží čtvrté místo těsně za předními týmy myRevenge, eSuba.intel a BEASTS, mají ve svém award listu také například výhru posledního King of the Hill #11, kde ve finále porazili tehdejší nEophyte 2:1 na mapy.

Nedávno ale sestava opustila eSinge a je tak na lovu za novou organizací. Kapitán týmu Tomáš 'jApkoO' Chyba se k situaci vyjádřil následovně:

"Ze začátku bylo zázemí, na kterém jsme se s eSinge dohodli, splněno, ale po nějaké době se nám vedení ozvalo s tím, že organizaci opustil jeden ze zásadních sponzorů pro náš tým a tak nám nemohli nadále poskytnout stejné podmínky. Dohodli jsme se proto s vedením, že odejdeme. V současné době hledáme nový multiklan, který by se o nás postaral."

Tým zatím hraje pod dočasným názvem a dokud nenajdou nový multigaming, uvidíme je jako JUSTICE.

Sestava JUSTICE:

{#Česká Republika} Tomáš 'jApkoO' Chyba
{#Česká Republika} Ondřej 'zeusor' Poledno
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Česká Republika} Martin 'kicul' Hauer
{#Česká Republika} Jiří 'LogeN' Vinš

Štítky: eSinge