Přejít k hlavnímu obsahu

Originální a temný thriller od zkušených Pendulo Studios

28. 2. 2012 | 00:32 Všechny hry
Praha, 27. února 2012: Společnost Comgad přináší skvělou zprávu pro všechny milovníky adventur. Do svého vydavatelského plánu totiž nyní zařadila zbrusu novou PC hru Yesterday od Pendulo Studios, známých především veleúspěšnou trilogií Runaway a The Next BIG Thing. Temný příběh adventury Yesterday, plný zvratů a rozhodování, vyjde na českém a slovenském trhu 23.
Výchozí obrázek

Praha, 27. února 2012: Společnost Comgad přináší skvělou zprávu pro všechny milovníky adventur. Do svého vydavatelského plánu totiž nyní zařadila zbrusu novou PC hru Yesterday od Pendulo Studios, známých především veleúspěšnou trilogií Runaway a The Next BIG Thing. Temný příběh adventury Yesterday, plný zvratů a rozhodování, vyjde na českém a slovenském trhu 23. března v profesionální české verzi.

Společnost Pendulo Studios se do historie adventur zapsala především veleúspěšnou trilogií Runaway (milión prodaných kusů) či nedávným počinem The Next BIG Thing. Nyní se tento tvůrčí tým chystá vydat nejnovější adventuru s názvem Yesterday. Hra si stále zachovává jedinečný grafický styl, jenž je pro tyto španělské vývojáře charakteristický. Ti však tentokrát nechali stranou komediální žánr a rozhodli se pro originální a temný thriller.

V New Yorku se postupně ztrácejí žebráci a jejich těla vždy nesou neklamné známky upálení zaživa. Mezitím se na dlaních lidí, kteří s celou věcí nemají zdánlivě nic společného, začnou objevovat jizvy ve tvaru písmene Y. Policie ani sdělovací prostředky těmto událostem příliš pozornosti nevěnují, a tak se do vyšetřování jako první pustí Henry White – mladý muž, který zdědil velké jmění a jenž má slabost pro charitativní organizace. V pátrání mu pomáhá jeho přítel Cooper. Právě oni představují dvě ze tří postav, za něž lze ve hře Yesterday hrát. Tou třetí není nikdo jiný nežli John Yesterday, který je do celého příběhu zatažen poté, co naprosto ztratí paměť.

Hra Yesterday bude na českém a slovenském trhu k dispozici pro platformu PCprofesionální české verzi dne 23. března 2012 za cenu 499,-Kč/19,99€.