Přejít k hlavnímu obsahu

Podrobnosti o sytému prodeje Guild Wars 2 na českém a slovenském trhu

15. 3. 2012 | 15:57 Všechny hry
Praha, 15. března 2012: Společnost Comgad, výhradní distributor her společnosti NCsoft, předního světového vydavatele a vývojáře MMO her, přináší nejnovější informace o systému prodeje nejočekávanější hry roku 2012 Guild Wars 2 pro český a slovenský trh.
Výchozí obrázek

Praha, 15. března 2012: Společnost Comgad, výhradní distributor her společnosti NCsoft, předního světového vydavatele a vývojáře MMO her, přináší nejnovější informace o systému prodeje nejočekávanější hry roku 2012 Guild Wars 2 pro český a slovenský trh.

Společnost Comgad letos přinese na český a slovenský trh celkem čtyři verze RPG Guild Wars 2. Hráči se mohou těšit jak na klasickou standardní, tak i speciální předplacenou (pre-purchase) edici, předobjednávkovou (pre-order) edici a v neposlední řadě také na bohatou sběratelskou edici.

Všichni hráči, kteří si zakoupí exkluzivní předplacenou (pre-purchase) edici, získají zaručený přístup do všech víkendových beta akcí a třídenní náskok před datem vydání hry, díky čemuž získají možnost si mezi prvními zajistit jméno své postavy či gildy. Jako bonus získají všichni předplatitelé i exkluzivní předmět Hero’s Band, který jejich postavám vylepší řadu statistik na cestě světem Tyria ve hře Guild Wars 2. Doporučená cena předplacené (pre-purchase)  edice bude pro český a slovenský trh 1199,- Kč/48,99 € a bude k dostání od 10. dubna ve velmi limitovaném množství u konkrétního vybraného prodejce.


Sběratelská edice Guild Wars 2 fanouškům nabídne sbírku předmětů a fyzický obsah, který nesnese srovnání s jakoukoliv jinou hrou. Nejzajímavějším kouskem ve sběratelské edici je detailní, ručně malovaná 25centimetrová soška zvířecího válečníka Rytlocka Brimstona s jeho oblíbeným ohnivým mečem. Kromě sošky Rytlocka hráči obdrží pět nádherných obrázků s motivem Guild Wars 2 od světoznámých malířů, 112stránkovou knihu v pevné vazbě Making of Guild Wars 2, CD s Best of Guild Wars 2 Soundtrack od cenami ověnčeného skladatele Jeremyho Soula a pět předmětů do hry, mezi kterými nebude chybět Mistfire Wolf, jenž bude bojovat po vašem boku, a miniaturní Rytlock, který vás bude doprovázet na cestách světem Tyria. Doporučená cena sběratelské edice Guild Wars 2 pro český a slovenský trh bude vynikajících 2999,- Kč/119,99 €. Toto balení bude dostupné jen u vybraných prodejců ve velmi limitovaném množství. Datum zahájení prodeje a seznam prodejců bude oznámen později.

Podrobnější informace o standardní edici a předobjednávkové (pre-order) edici budou oznámené později.

O Guild Wars 2

Guild Wars 2 je vizuálně ohromující MMO, které hráčům nabídne epickou přehlídku prostředí pro masivní RPG v kombinaci s inovativní mechanikou soubojů, dynamickými událostmi a na míru šitým příběhem. V návaznosti na úspěch hry Guild Wars NCsoft a herní vývojář ArenaNet připravují MMO, které hráčům dovolí hrát tak, jak chtějí, přičemž zachovají obchodní model bez povinných poplatků, díky němuž si původní Guild Wars získaly takovou oblibu.

Štítky: Comgad