Přejít k hlavnímu obsahu

Pilíř SINNERS hledá agenta, značí to nějaké změny?

28. 4. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Až na jednu výjimku SINNERS prováděli změny v základní sestavě vždy na přelomu sezóny. Bude tomu letos jinak? Příspěvek Maxe „SHOCK“ Kvapila na platformě X vyvolal spekulace.
Max „SHOCK“ Kvapil
Max „SHOCK“ Kvapil
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

SINNERS vstoupili do nového roku se dvěma posilami. Do sestavy se po zahraničních angažmá a krátkém působení v Dynamu Eclot vrátil ztracený syn Adam „NEOFRAG“ Zouhar, spolu s ním přišel také Filip „AJTT“ Dolenský. Toho měli v minulosti nejednou hříšníci ve svém hledáčku, přestup jim vyšel až tentokrát.

Místo jim uvolnil Simon „KWERTZZ“ Horák spolu s Jindřichem „ZEDKO“ Chyba. SINNERS tedy opustil další z členů první sestavy z ledna 2020, ačkoliv se jeden původní člen znovu vrátil. Nyní se však spekuluje o dalším možném odchodu originálního hříšníka. Po vzoru jiných hráčů vyhlásil Max „SHOCK“ Kvapil hledání agenta.

V dnešní době už je i na poli esportu rozšířenou věcí, že hráče zastupují agentury, které jim pomáhají při vyjednáváních či hledání nového působiště. Není tedy divu, že Kvapilův příspěvek vytvořil humbuk. Moritz Straube, CEO SINNERS, však redakci PLAYzone.cz potvrdil, že jde skutečně jen o agenta, nic víc v tom není.

Fanoušci si tak mohou oddechnout. Hříšníci se díky sérii výher a vyšší aktivitě posunuli se na 45. místo světového žebříčku, proto by bylo překvapivé, kdyby tvrdou práci zničehonic smetli ze stolu – pokud by tedy SHOCK nedostal laso ze zahraničí. Podle slov Straubeho jej ale jednoznačně nadále uvidíme v dresu hříšníků.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.