Přejít k hlavnímu obsahu

Nová dimenze sázení na gaming - Vsaďte se s PLAYzone

Sázkařský portál Vsaďte-se.cz a organizace PLAYzone uzavřely zbrusu novou a unikátní spolupráci, díky níž si budete moci vsadit na různá a zajímavá utkání ze světa elektronického sportu. Tímto dnem se totiž oficiálně veškeří bookmakeři přesouvají pod hlavičku nového subjektu. Vy tak můžete tipovat gamingovém výsledky a třeba i vyhrát skvělé ceny, které jsou každý měsíc pro ty nejlepší připraveny.
Výchozí obrázek

Sázkařský portál Vsaďte-se.cz a organizace PLAYzone uzavřely zbrusu novou a unikátní spolupráci, díky níž si budete moci vsadit na různá a zajímavá utkání ze světa elektronického sportu. Tímto dnem se totiž oficiálně veškeří bookmakeři přesouvají pod hlavičku nového subjektu. Vy tak můžete tipovat gamingovém výsledky a třeba i vyhrát skvělé ceny, které jsou každý měsíc pro ty nejlepší připraveny.

Elektronický sport byl vždy na Vsaďte-se.cz spíše boční aktivitou a takovým zpestřením k dalším sportům. Nyní však tento segment čeká pořádné zpestření, jelikož se jej ve spolupráci s PLAYzone pokusíme vyzdvihnout na vyšší úroveň. Již nějaký čas si zde můžete vsázet na StarCraft II, respektive GSL a nedávno do nabídka přibyla vysoce populární FPS hra, a to Counter-Strike 1.6, v němž můžete tipovat výsledky třeba na německé ESL Pro Series. Zanedlouho se portfólio her rozroste ještě o Counter-Strike: Source, League of Legends a v neposlední řadě také o Call of Duty 4. Nicméně jsou v řadách bookmakerů stále volná místa a pokud by se u vás projevil zájem pracovat, můžete se i vy podílet na dalším komunitním projektu. Samozřejmě za finanční odměnu.

Vyjádření Michala "H1tachi" Nagy za PLAYzone.cz:
"Sme veľmi radi, že môžeme našu úspešnú a ojedinelú sekciu sázky posunúť v spolupráci s Fortunou a Vsadte-se.cz o level vyššie. Je pravdou, že naše sázky posledné mesiace stagnovali a to práve z dôvodu prípravy tohto spojenia. Ako sa v novinke píše naši bookmakeri sa presúvajú na portál www.vsadte-se.cz a s nimi aj naša kompletná databáza zápasov, tímov a hráčov a teda o nič neprídete. Pre Vás hráčov to znamená, že už nebudete sázet priamo u nás na webe ale na vsadte-se.cz pričom ale u nás nájdete vždy aktuálnu ponuku sáziek, cien, rebríčkov atď. Jedným z pozitívom tejto spolupráce sú ceny pre Vás, ktoré budú mesačné pre prvé tri miesta v hodnote tisícok korún a taktiež aj týždenné o reklamné predmety Fortuny. Toto je len začiatok, postupne odhalíme ďalšie dimenzie tejto spolupráce, máte sa načo tešiť!"


Aktuální kursová nabídka na Iron Squid a GSTL







1. místo: TomTom XL IQ Routs Regional
2. místo: Poker kufřík PokerStars
3. místo: Tenisová raketa Wilson


Co pro to musíte udělat?

 Registrujte se na iFortuna.cz zkontrolujte si, že máte vyplněné políčko PATRON a v něm číslo 1010001308325 - bez tohoto nebude možné připsat vám bonus.

 Svou registraci potvrďte na nejbližší pobočce (tato akce trvá méně než minutu a Fortuna má po celé ČR kolem 650 poboček!).

 Získané číslo zákaznické karty zadejte do svého profilu na vsadte-se.cz.

 Každý měsíc si užívejte 1000 kreditů navíc.


Pokud již máte účet na iFortuna.cz z dřívějška, odměníme Vás také! Za vyplnění získáte každý měsíc 700 kreditů, tedy 500 kreditů navíc. Slovy klasika: "A to se vyplatí!"

Sázení na iFortuna.cz

No a když už budete mít možnost hrát o reálné peníze na iFortuna.cz, tak proč se do toho nepustíte rovnou? Nabijte si při své registraci na pobočce 200 Kč a my vám je obratem vrátíme. Nepřijdete tedy ani o korunu. Každému hráči, který na iFortuna.cz vsadí nejméně 200 Kč (můžete vsadit na jeden tiket nebo na libovolný počet tiketů, a nezáleží na tom, zda-li vyhrajete nebo prohrajete), obratem vrátíme 200 Kč na jeho účet a je jen na něm, jak s nimi naloží.

Abyste neřekli, že jsme troškaři, tak přidáváme další bonus. Sleva na volání a datové tarify u Vodafone v hodnotě 20%. A to pro stávající i nové klienty. A jak na to? Není nic jednoduššího. Vezměte své zákaznické číslo a na fortuna.vodafone.cz si objednejte službu, či aktivujte rovnou slevu.

Uf, je to dřina, ale valíme k vám další bonus. Na vsadte-se.cz se o vás prostě chceme pořádně postarat. A tak, pokud jste si s námi udělali profil na iFortuna.cz, proč si rovnou nevsadit třeba tu bonusovou dvoustovku, že? A co takhle zhodnotit svou výhru 10, 15 nebo dokonce 20 procenty? Stačí si vsadit tiket se stejným počtem zápasů jako je požadované procento zisku a můžete svou výhru pěkně zvětšit. Tak na co čekáte? :-)

Vsaďte se s iFortuna.cz!

Jakékoliv dotazy k novému bonusovém programu budou zodpovězeny ve fóru v sekci Bonusový program.