Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o počítač HAL3000 s motivem Future Soldier v hodnotě 25 000,- Kč

29. 6. 2012 | 13:46
Přinášíme vám společně s HALSHOP jedinečnou možnost získat speciální počítač v brandingu Future Soldier! A to v konfiguraci o které se vám ani nesnilo! Nejen, že je to pěkně nadupaná mašina, ale zahrajete si na ní i Ghost Recon: Future Soldier v DirectX11 verzi na plné detaily!
Výchozí obrázek

Přinášíme vám společně s HALSHOP jedinečnou možnost získat speciální počítač v brandingu Future Soldier! A to v konfiguraci o které se vám ani nesnilo! Nejen, že je to pěkně nadupaná mašina, ale zahrajete si na ní i Ghost Recon: Future Soldier v DirectX11 verzi na plné detaily!

Stačí zodpovedať pár otázok v kvíze na stránkach playman.cz a si vyhre!

AKTUALIZACE

Pro všechny soutěžící a zároveň nově příchozí máme úžasnou novinu! Protože si myslíme, že si zasloužíte větší procesorový výkon, zvedli jsme konfiguraci počítače ještě o něco výše a to díky výměně procesoru na INTEL Core i5 3570K s taktem 3,4 GHz a 6 MB vlastní cache. Takový procesor představuje pro dnešní hraní dostatečný výkon, aby si každý vychutnal všech detailů naplno!

O co se jedná

Společně s HALSHOP vám přinášíme ten nejlepší akční zážitek u hry Ghost Recon: Future Soldier. Ten totiž přichází a právě proto jsme se rozhodli uspořádat pro všechny fanoušky hry a Playmana soutěž o skvělý brandovaný počítač.

Trvání soutěže

Od neděle 17.6.2012 do úterý 31.7.2012.

Losování

Vylosování vítěze a vyhlášení soutěže proběhne ŽIVĚ dne 1.8.2012 v pořadu o hrách - Indian (Showtime) (stránky pořadu zde), kde budeme vylosovanému účastníkovi soutěže volat. Doporučujeme tedy pořad sledovat.

Předání

Předání ceny proběhne dodatečně v pořadu o hrách - Indian, který bude vysílán ze záznamu. Výherce (popřípadě jeho zástupce) souhlasí s tím, že se zúčastní natáčení pořadu. Termín natáčení bude upřesněn v přímém přenosu Indiána dne DATUM.

Upozornění

Účastníkem soutěže se stává osoba, která je zařazena do databáze účastníků soutěže. Do databáze účastníků soutěže bude zařazena každá fyzická osoba na území České a Slovenské republiky, která: Odpoví správně níže uvedené 3 soutěžní otázky a vyplní své telefonní číslo v profilu uživatele na stránce www.playman.cz.

Účastník soutěže souhlasí s tím, že jeho osobní údaje uvedené v uživatelském profilu budou poskytnuty hlavnímu partnerovi soutěže HALshop.cz, za účelem marketingových aktivit.
Playman si vyhrazuje právo soutěžícího ze hry bez udání důvodu vyloučit, nebo výhru stornovat. Soutěže se nemohou zúčastnit zaměstnanci Playman s.r.o., jejich příbuzní ani obchodní partneři.

O co hrajeme

V konfiguraci se na Vás těší: CoolerMaster MidiTower se SEASONIC 500W zdrojem, základní deska MSI B75MA-P45 s paticí LGA1155, (Nahrazeno: Intel Core i5 3450 3,1 GHz) Intel Core i5 3570K 3,4 GHz 6 MB, 8 GB DDR3 KINGMAX 1600MHz RAM, grafická karta MSI N560GTX-Ti s 1 GB DDR5, místo na disku bude velké - sestava nabízí 2TB WesternDigital Caviar disk, SAMSUNG DVD mechaniku s možností vypalování, samozřejmostí je rovněž příslušenství jako jsou myš a klávesnice. Ve výbavě naleznete rovněž NERO Express a Windows 7 Home Premium.

Takhle vybavený počítač vám nenadělí kde kdo! Tak nezapomeňte soutěžit!