Přejít k hlavnímu obsahu

Sen o účasti českého týmu v LCS skončil

24. 11. 2014 | 17:53 League of Legends
League Championship Series se pro nadcházející sezónu rozšiřuje o dva týmy. O tyto sloty se od následujícího víkendu popere 14 evropských celků a i naše scéna má svého zástupce.EDIT #2: Velká škoda, Cyber Gaming se nepodařilo projít ani prvním kolem LCS EU Expansion Tournamentu. Celek Meloncats byl nad jejich síly, ale i tak je pro kluky určitě úspěchem vůbec do takového turnaje postoupit. Příště to určitě dopadne líp!
Výchozí obrázek

League Championship Series se pro nadcházející sezónu rozšiřuje o dva týmy. O tyto sloty se od následujícího víkendu popere 14 evropských celků a i naše scéna má svého zástupce.

EDIT #2: Velká škoda, Cyber Gaming se nepodařilo projít ani prvním kolem LCS EU Expansion Tournamentu. Celek Meloncats byl nad jejich síly, ale i tak je pro kluky určitě úspěchem vůbec do takového turnaje postoupit. Příště to určitě dopadne líp!

EDIT #1: Kvůli technickým problémům se první zápasy odsouvají. Cyber Gaming je nově naplánovan na neděli 19:00, tak uvidíme, jestli se naplní alespoň tenhle termín.


Českým zástupcem v Expansion Tournamentu bude celek Cyber Gaming (donedávna Cyborg Factory) ve složení Cejlon, Idyiommm, Shiage, Sayn, Tarky. Cyber se tak dostali mezi nejlepší amatérské týmy jako jsou H2k Gaming, Millenium, Sparta nebo SK Gaming Prime.

V prvním kole byl pro Cyber Gaming vylosován jako soupeře celek Meloncats. V případě postupu by v dalším kole CG bohužel čekal druhý nasazený tým celého turnaje, H2k Gaming. Turnaj začne o víkendu 22. až 23. 11., kdy se odehraje první kolo, o týden později se odehraje kolo další. Začátek prvního zápasu pro CG je naplánovan mezi 18. až 19. hodinou v sobotu.

LCS EU EXPANSION TOURNAMENT
1. kolo2. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3bo3 
 
{#Evropská unie} Millenium1       
  {#Evropská unie} Millenium--     
{#World}Freewin0       
    {#World}TBA--   
{#Evropská unie} Ascension0       
  {#Španělsko} GIANTS--     
{#Španělsko} GIANTS2       
      {#World}TBA-- 
{#Polsko} Reason Gaming2       
  {#Polsko} Reason Gaming--     
{#Evropská unie} SK Prime1       
    {#World}TBA--   
{#Francie} SPARTA0       
  {#Řecko} Diff. Dimension--     
{#Řecko} Diff. Dimension2       
        {#World}TBA
{#Evropská unie} H2k Gaming1      Vítěz
  {#Evropská unie} H2k Gaming--     
{#World}Freewin0       
    {#World}TBA--   
{#Evropská unie} Meloncats2       
  {#Evropská unie} Meloncats--     
{#Česká Republika} Cyber Gaming0       
      {#World}TBA-- 
{#Evropská unie} Gamers22       
  {#Evropská unie} Gamers2--     
{#Evropská unie} Team Strix0       
    {#World}TBA--   
{#Evropská unie} Tricked eSport1       
  {#Německo} n!faculty--     
{#Německo} n!faculty2       
 

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.