Přejít k hlavnímu obsahu

Konec! Entropiq prohráli i s Gambit a do play-off ESL Pro League se nepodívají

5. 9. 2021 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Entropiq v ESL Pro League nenakouknou do vytouženého play-off a napodobí tedy výkon SINNERS. Ve čtvrtém kole jejich skupiny D padli se silnými Gambit, což jim zajistilo nepostupové skóre 1:3. Snaha byla velká, síla Hobbita a spol. byla však moc vysoká.
Entropiq vs. Gambit
Entropiq vs. Gambit
Zdroj: ESL

Gambit Esports, jasný král letošního roku, alespoň co se týče titulů. Přesně tohoto soupeře museli ve čtvrtém hracím dni skupiny D v ESL Pro League porazit hráči české organizace Entropiq, aby ještě skončili na prvních třech příčkách a měli šanci se podívat do play-off. To se však i přes velkou snahu nestalo.

Zápas se zahájil na tradiční volbě Entropiq Dust II, kde ale lépe začal druhý nejlepší tým světa. EIQ se však nenechali zahanbit, se sokem drželi krok, Gambit ale stejně nakonec udrželi odstup a vedli 9:6. El1an a spol. pak zahájili za obranu lépe, výhrou úvodních kol se totiž na soupeře dokázali dotáhnout. Gambit však posléze ukázali své kvality, svému soupeři razantně snížili obnos peněz, čímž se opět dostali do trháku. Jenže skvělý Forester stále držel naději, především díky němu se totiž mač dostal do stavu 13:13. Od toho momentu ale začal řádit Ax1Le, který přelil misky vah a zajistil svému týmu vítězství 16:13.

Druhá část souboje se odehrála na Vertigu, na který Gambit vstupovali se sérií 15 výher za sebou! Hobbit a spol. ukázali svou znalost na mapě celkem jasně, Entropiq se za obranu hledali, což také znamenalo nepříznivý stav 5:10. Tento rozdíl už za útok bohužel nestáhli a padli 10:16. Sečteno a podtrženo, ruští hráči domácí organizace Entropiq se z ESL Pro League rozloučí už po skupině, po hezkých výkonech tak končí jako SINNERS. Poslední zápas o čest odehrají dnes v 20:00 proti outsiderovi Team One, kterého by měli porazit a zajistit si na své konto dalších pět tisíc dolarů. Zda se jim to povede, sledujte tradičně na kanále PLAYzoneUP!

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.