Přejít k hlavnímu obsahu

*Koho dostanú faB[UG] v Extreme Masters?

13. 11. 2007 | 14:57 Counter Strike 1.6
Určite nikomu z Vás neuniklo, že náš domáci tím faberi Bellatores [UG] porazil v prvom kvalifikačnom kole v ESL Extreme Masters anglický klan 4Kings. Vďaka tomuto víťazstvu postúpili do druhého kola a sú už len kúsok od vytúženej hlavnej fázy. Práve dnes o 19:30 totiž prebehne losovanie na nemeckej GIGA 2 TV a my sa tak dozvieme meno súpera pre faB[UG], s ktorým budú chalani bojovať o postup do už spomínanej hlavnej fázy. Dnes bolo zverejené aj nasadenie jednotlivých tímov do štyroch poolov. Systém je veľmi jednoduchý: Vylosuje sa jeden tím z poolu 1 a k nemu sa vylosuje tím z poolu 4, ďalej sa vylosuje tím z poolu 2 a k nemu sa losom určí klan z poolu 3.
Výchozí obrázek


Určite nikomu z Vás neuniklo, že náš domáci tím cze faberi Bellatores [UG] porazil v prvom kvalifikačnom kole v ESL Extreme Masters anglický klan uk 4Kings. Vďaka tomuto víťazstvu postúpili do druhého kola a sú už len kúsok od vytúženej hlavnej fázy. Práve dnes o 19:30 totiž prebehne losovanie na nemeckej GIGA 2 TV a my sa tak dozvieme meno súpera pre faB[UG], s ktorým budú chalani bojovať o postup do už spomínanej hlavnej fázy. Dnes bolo zverejené aj nasadenie jednotlivých tímov do štyroch poolov. Systém je veľmi jednoduchý: Vylosuje sa jeden tím z poolu 1 a k nemu sa vylosuje tím z poolu 4, ďalej sa vylosuje tím z poolu 2 a k nemu sa losom určí klan z poolu 3.

*Zápasy rozlosované, cze faB[UG] dostali víťaza WCG 2007 tím fr emuLate a svk FU.SK dostali dk SoA. Kompletný rozpis zápasov:

dk wooSai vs Frag eXecutors
fin CMAX.gg vs (former) redCode es
fr aAa vs n!faculty at
rusko Virtus.Pro vs a-Losers de
fr emuLate vs faberi Bellatores [UG] cze
nor MYM vs CNO nl
dk SoA vs fu.sk svk
ukrajina A-Gaming vs competo de
rusko forZe vs defining stars swe
de pod vs man1a bul
de mTw vs Eyeballers swe
swe playzone vs Gamers.nu nor


Prehľad rozdelenia tímov v pooloch nájdete v tabulke:

Pool 1
nor Meet Your Makers
fin Team.CMAX.gg
fr Against All Authority
rusko Virtus.pro
fr emuLate
dk yourname
Pool 2
swe Playzone
rusko forZe
ukrajina A-gaming
de pod.hama
de mTw.PokerRoom
dk Sprit of Amiga
Pool 3
swe defining stars
bul Man1a Gaming
swe Eyeballers
de Competo.Revoltec
svk FU.sk.extrememasters
nor Team Gamers.nu
Pool 4
pl Frag eXecutors
at faculty.MiA
es redCode
nl CyberNets Online
cze faberi Bellatores UG
de a-Losers.MSI.OCZ

Ako sami vidíte v pooli 1 sa nachádzajú samé hviezdy a músime si do večera počkať koho fabáci dostanú. Ešte pripominám losovanie bude vysielané na GIGA 2 TV o 19:30!