Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalí vývojáři legendárního Batmana mají nový úkol. Co plánují s Xboxem?

29. 5. 2024 | 12:00 Gaming
Xbox zřejmě plánuje se společností Hundred Stars novou akčně dobrodružnou single-player hru. Informaci přinesl ověřený leaker informací eXtas1s, který už v minulosti odhalil konkrétní informace ohledně vydání her společnosti Microsoft. Vývojáři, kteří stojí za vznikem hry Batman: Arkham, tak před sebou mají nový úkol.
Batman: Arkham
Batman: Arkham
Zdroj: Rocksteady Studios

Ověřený leaker informací z herního průmyslu eXtas1s odhalil, že herní vývojářské studio Hundred Stars údajně spojilo síly se společností Xbox, aby společně vytvořili zcela novou dobrodružně akční AAA hru skrze Unreal Engine 5. Vzhledem k tomu, že eXtas1s už v minulosti odhalil pravdivé informace ohledně vydání her Hellblade 2 nebo Redfall od Microsoftu, můžeme jeho informace považovat za relevantní.

Nadcházející AAA hra, o které eXtas1s mluví v rámci nejnovějšího leaku, by měla být pouze pro jednoho hráče, stejně jako tomu bylo u prvního titulu od společnosti Hundred Stars. „Není toho moc známo, ale partnerství již bylo na stoprocent podepsáno,“ sdělil ve svém příspěvku. 

Studio Hundred Stars bylo založeno spoluzakladateli firmy Rocksteady Sefton Hillem a Jamie Walkerem, přičemž největším projektem firmy Rocksteady byla hra Batman: Arkham.

Zajímavostí je, že na základě názvu společnosti „Hundred Stars“ lze vydedukovat, že firma zaměstnává pouze 100 vývojářů. Jak veteráni, tak i začátečníci se podílejí na tomto velkém projektu, jenž vznikl poté, co Hill a Walker opustili společnosti Rocksteady v roce 2022 při vývoji hry Suicide Squad: Kill the Justice League.

Štítky: Xbox, Batman, spoluprace
Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.