Přejít k hlavnímu obsahu

Předčasné odhalení, další Call of Duty: Black Ops vyjde v rámci Xbox Game Passu

29. 5. 2024 | 16:00 Gaming
Nadcházející šestý díl herní série Call of Duty: Black Ops bude vydaný v rámci Xbox Game Passu. Tento fakt byl omylem odhalen v oznámení pro všechny Xbox příznivce. Fanoušci a sledující dali tomuto rozhodnutí velký palec nahoru a vyjádřili svoji pozitivní zpětnou vazbu.
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops
Zdroj: Sony

Fanoušci herní série Call of Duty mohou slavit. Nadcházející šestý díl ze série Black Ops je po několika měsíčních únicích informací v současné době oficiálně potvrzený.

Příběh se bude odehrávat v období války v Zálivu. V den uvedení na trh navíc Black Ops 6 bude obsažen v Xbox Game Passu, takže si hru bude moci vyzkoušet každý, kdo měsíční předplatné vlastní.

Právě oznámeno. Call of Duty: Black Ops 6 vyjde na Game Pass prvního dne později v tomto roce!“ zní v oficiálním příspěvku od společnosti Xbox, který do schránek hráčů přišel dřív, než bylo plánováno. 

Komentáře jen září pozitivní zpětnou vazbou od jednotlivých hráčů. „Game Pass se právě stal opět nejlepších obchodem ve hře! Počet hráčů, kteří si Game Pass předplatí, bude šílený. Je to jeden z nejlepších kroků, které mohl Xbox udělat. Děkujeme!“ píši spokojení fanoušci. 

Před koncem května 2024 by se měly vynořit ještě další informace. Vše by mělo být oficiálně potvrzeno 9. června na události Call of Duty: Black Ops 6 Direct, jež se uskuteční po hlavním Xbox Games Showcase 2024.

Dle dostupných informací by se z události měli hráči dozvědět více o příběhu pro jednoho hráče a nahlédnout do nejoblíbenějšího zombie módu. Titul by měl být dostupný také pro PlayStation a Nintendo.