Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí sezóna pokračuje. Dnes odpoledne startují kvalifikace na Tipsport CS Summer

23. 6. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 MČR
Léto je tady a spolu s ním další část domácích mistrovských bojů. Na hráče čeká Tipsport CS Summer, kam se může probojovat naprosto každý. Stačí jen poskládat tým a přijít zkusit štěstí!
Tipsport CS Summer
Tipsport CS Summer
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Polovina sezóny Tipsport MČR CS je u konce, ale stále není ani zdaleka pozdě na to se zapojit do akce. Seriál je určený naprosto pro všechny zájemce, nejen pro ty, kdo hodlají usilovat o postup na velké finále do Brna. Nejdůležitější je se bavit! Otevřenost celoročního okruhu vždy byla výsadou mistrovských bojů a jinak tomu není ani u nadcházející zastávky Tipsport CS Summer, na kterou právě teď spouštíme možnost registrace.

Stačí si jen na seznamu níže vybrat aktuální turnaj a přihlásit svůj pětičlenný tým nebo partu kamarádů. Celkem máte tři šance, které můžete naplno využít, abyste si přožili nefalšovaný kompetitivní zážitek a odstartovali svoji cestu. Na účastníky čeká BO1 Single Elimination pavouk, z něhož po prvním dni vzejdou dva nejlepší tým, které se následující den utkají v BO3 sérii o postup do uzavřené části. Tak co, jdeš do toho?!

Harmonogram Tipsport CS Summer
DatumTurnaj
Neděle 23. června1. otevřená kvalifikace
Středa 26. června2. otevřená kvalifikace
Sobota 29. června3. otevřená kvalifikace
11. až 14. červenceUzavřená kvalifikace
18. až 21. červenceOnline skupinová fáze
2. až 4. srpnaOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.