Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo má jistou účast na Tipsport CS Summer? V kvalifikacích můžete podpořit i streamery

26. 6. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 MČR
Mistrovská sezóna začala svoji druhou polovinu. Po oznámení Vodafone Talent League se počet otevřených kvalifikací na danou zastávku snížil na tři, proto neváhejte a registrujte své týmy. Tentokrát pro vás máme odhalení, které by vám mělo dodat motivaci se naplno ukázat.
Martin „zur1s“ Sláma
Martin „zur1s“ Sláma
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Přestupové období i uzávěrka soupisek jsou za námi, takže je ten správný čas oznámit pozvané týmy do jednotlivých částí Tipsport CS Summer. Nikoho nepřekvapí, že přímo do skupinové fáze míří elitní domácí kvarteto Dynamo Eclot, SINNERS, UNiTY a Sampi.Tipsport, které má volno až do 18. až 21. července.

Už o pár dní ale proběhne uzavřená kvalifikace, kam se můžete probojovat i vy. Kvalifikace jsou otevřené skutečně pro každého! Z té první dokázali postoupit mladíci z YENKEE, jenž doplnili týmy od pátého místa celoroční MČR klasifikace. Účast nemine Enterprise Genesis, Team Brute, Lan Party Hotel a Sampi.NEXT.

Harmonogram Tipsport CS Summer
DatumTurnaj
Neděle 23. června1. otevřená kvalifikace
Středa 26. června2. otevřená kvalifikace
Sobota 29. června3. otevřená kvalifikace
11. až 14. červenceUzavřená kvalifikace
18. až 21. červenceOnline skupinová fáze
2. až 4. srpnaOffline finále v Praze

Letošní ročník Tipsport MČR CS nabízí spoustu kvalifikačních turnajů, ten další už klepe na dveře. Kromě samotných hráčů jsme si připravili jednu specialitu pro streamery a jejich komunity. Kdo se v průběhu roku nejčastěji ukáže v akci nebo jeho příznivci utvoří nejvíce týmů, toho na finále sezóny čeká hraní na MČR stage. Stačí se jen do kvalifikace přihlásit a za název týmu uvést streamera (např.: Sněhulky_Cuky222).

Tabulka po 1. letní kvalifikaci:

  • 27 bodů: Cuky222
  • 11 bodů: Adysxxx
  • 10 bodů: zur1s
  • 6 bodů: itsterez, bladeito
  • 2 body: weeeber_
  • 1 bod: Koty
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.