Přejít k hlavnímu obsahu

Agent 47 vs. Conor McGregor! V nové misi Hitmana je cílem irská MMA superstar

28. 6. 2024 | 12:00 Gaming
Fanoušci legendární herní série Hitman mají nový důvod k nadšení. V nejnovějším rozšíření Hitman: World of Assassination se hlavní hvězdou stává ikonický MMA bojovník Conor McGregor. Ve hře dostal přezdívku „The Disruptor“, ale na první pohled je patrné vše.
Conor McGregor
Conor McGregor
Zdroj: Reuters

McGregor, známý svou divokou povahou a nezaměnitelnými tetováními, ztvárňuje multimilionáře a MMA zápasníka, který si konfliktem s generálním ředitelem významné technologické společnosti vysloužil pozornost Agenta 47. Tento cíl je však více než jen další zářez na pažbě – Narušitel je připravený na pořádný boj. „Éra Disruptora je tady,“ prohlásil McGregor o své roli. „Bylo nesmírně zábavné vytvářet tuto postavu a vdechnout jí život. Nemůžu se dočkat, až mě hráči zkusí dostat. Agent 47 má před sebou životní souboj,“ dodal.

Není to poprvé, co Hitman: World of Assassination přivádí do hry skutečné osobnosti. V červenci 2023 se hráči pokusili zlikvidovat postavu identickou s Dimitrim Vegasem, slavným DJ. Hráči budou mít na tuto exkluzivní misi něco přes měsíc. Odemknula se 27. června a přístupná bude až do 29. července na platformách PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series, Nintendo Switch a PC. Exkluzivní mise přináší unikátní zážitek, který kombinuje realitu s herním světem, a umožňuje hráčům zažít intenzivní hon na ikonu MMA.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.