Přejít k hlavnímu obsahu

Uspěl randomtermix, můžeš i ty! Nenech si ujít poslední šanci na Tipsport CS Summer

28. 6. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 MČR
Horké letní počasí připoutalo uprostřed týdne k počítačům hráče 19 týmů, které neodolaly si zahrát o postup na Tipsport CS Summer, druhý velký turnaj domácí sezóny. Místenku v uzavřené kvalifikaci si tentokrát vybojoval překvapivý outsider, nový tým randomtermix.
Tipsport MČR CS
Tipsport MČR CS
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Tipsport CS Summer započne druhou polovinu sezóny. Pokud si mistrovský kolotoč nechceš ujít ani ty, tak bys neměl dlouho váhat. Poslední červnová kvalifikace totiž proběhne už tuto sobotu! Zahrát si může přijít naprosto každý, ať už chcete nastartovat svoji kariéru, nebo se jen pobavit v kompetitivním prostředí.

V otevřených turnajích se hraje o postup do uzavřené části kvalifikace, kde již čeká pozvané kvarteto Enterprise Genesis, Team Brute, Lan Party Hotel a Sampi.NEXT. To již skrze první otevřenou kvalifikaci doplnila mladá sestava YENKEE, na kterou nyní navázal randomtermix. Další v pořadí můžeš být i ty!

Randomtermix dokázal ve druhém otevřeném turnaji zaskočit veškerou konkurenci. Jeho česko-polské složení si v semifinále poradilo se SINNERS AC, jež se poslední dobou trápí, a ve finále na třech mapách zdolalo ZennoX Gaming. Hráči této organizace předvádějí zlepšující se výkony, na postup to ale nestačilo.

V sestavě randomtermixu najdeme mladou a nadějnou českou kostru v podobě Luboše „Tusi“ Tusjaka, Michala „kjuK“ Fouska a Samuela „MahaR“ Horáčka, kterou doplňují dva borci z Polska. K postupu pětice, která si nyní musí najít organizaci, dopomohli Miłosz „AntyVirus“ Konieczka a Dominik „fanatyk“ Barkiet.

Harmonogram Tipsport CS Summer
DatumTurnaj
Neděle 23. června1. otevřená kvalifikace
Středa 26. června2. otevřená kvalifikace
Sobota 29. června3. otevřená kvalifikace
11. až 14. červenceUzavřená kvalifikace
18. až 21. červenceOnline skupinová fáze
2. až 4. srpnaOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.