Přejít k hlavnímu obsahu

Rýsuje se ohromující spolupráce? Slavná dívčí skupina by mohla zavítat do herního prostředí

1. 7. 2024 | 12:00 VALORANT Spekulace
V komunitě se šíří zvěsti, které by mohly potěšit fanoušky po celém světě. Slavná jihokorejská dívčí skupina Aespa by měla spojit síly s populární střílečkou Valorant od Riot Games! Nadšenci už si pravděpodobně všimli několika detailů ve hře, na co přesně se můžeme těšit?
aespa
aespa
Zdroj: SM ENTERTAINMENT

Aespa, známá svým inovativním přístupem k hudbě a vizuálním stylům, si od svého debutu v roce 2020 získala srdce milionů fanoušků po celém světě. Hity jako „Black Mamba“ a „Next Level“ se staly virálními senzacemi a jejich koncept zahrnuje vše, co dokonale zapadá do dynamického a moderního herního světa. Existuje nespočet hráčů a hráček, kteří mají skupinu uloženou na svém oblíbeném seznamu. V komunitě VALORANTu se začalo šuškat, že by mohla přijít spolupráce a shoduje se, že Riot opravdu ví, jakou hudbu jejich hráči mají rádi.

Fanouškům této kolaborace určitě nemohlo uniknout, co se v poslední době ve hře dělo. V minulých battlepasech se totiž objevily například tituly „Savage“ nebo „Spicy“, což jsou názvy hitů skupiny z posledních měsíců, které mají stovky milionů přehrání. Když Riot představil nadcházející battlepass a v něm titul „Supernova“, který se rýsuje být nejpopulárnější písní této dívčí čtveřice, začali být hráči ještě ostražitější.

Nápověd ale můžeme najít více, ať už jde o karty s pohyby podobající se jejich tanci, herní ikonky totožné s očima členek skupiny nebo dokonce skin melee zbraně, která vypadá úplně stejně jako předmět, jenž byl použit v posledním hudebním klipu. Detaily jsou ale zatím zahaleny tajemstvím, takže jde jen o domněnky.

Mohli bychom se těšit na speciální eventy, nebo dokonce na unikátní hudební obsah, který by mohl být implementován přímo do hry. Poslední leaky naznačují, že bychom se měli dozvědět více během nejbližších měsíců. Do té doby nezbývá než spekulovat a těšit se na to, co tato potenciální spolupráce přinese.

Štítky: Valorant, aespa, spekulace
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.