Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot znovu čeká nepříjemný soupeř. Tipsport CS Summer zná rozlosování skupin

15. 7. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 MČR
Po dohrání uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Summer měli komentátoři ve studiu ještě jednu milou povinnost. Zhostili se rozlosování skupinové fáze a rozehrání postupových bojů na LAN finále. Úvodní zápasové dvojice jsou opravdu zajímavé, což je ta nejlepší pozvánka na příští týden! Hlavní část třetí mistrovské soutěže roku 2024 proběhne 18. až 21. července.
Storm a Lalok
Storm a Lalok
Zdroj: PLAYzone

Do skupiny A jako první zamířil největší favorit na další domácí titul. Dynamo Eclot bude chtít pokračovat ve své fenomenální jízdě, hned na úvod se ale musí mít na pozoru. Postaví se totiž stejně jako na jaře týmu Brute, proti kterému naposledy nečekali padlo. BO1 vstup do turnaje může být znovu nevyzpytatelný.

Druhým favorizovaným týmem na postup v této skupině budou jednoznačně UNiTY. Ti byli v jedné skupině s DNE i na Tipsport CS Spring, ale tehdy se potkat nemohli a suverénně prošli do play-off. Jejich cesta tentokrát začne proti SINNERS AC. Tato akademie sice ladí svoji sestavu, v kvalifikaci ale ukázala své kvality.

Tím se dostáváme ke skupině B. Z prvního koše, kam vždy zamířil druhý tým z každého koše. Honbu za úspěchem zde započnou SINNERS, kteří se na úvod postaví nováčkovi na takto vysoké úrovni. YENKEE po příchodu Martina „MAXX“ Smolára jdou stále vzhůru a tento týden jasně ukázali, že se nezaleknou nikoho.

Poslední zápasovou dvojici prvního kola utvoří Sampi.Tipsport a AVEZ. Mistři ČR sice umí do Vodafone PLAYzone Areny postoupit, tam ale výhry příliš nesbírají. Jejich kvality už v online prostředí prověří nová sestava pod křídly polské organizace, která sází hlavně na palebnou sílu. Nepůjde tak o snadného oponenta.

Rozlosování skupinové fáze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.