Přejít k hlavnímu obsahu

S touhle hrou končím, prohlásil ředitel série Tekken. Prohrál zápas se streamerkou

22. 7. 2024 | 15:00 Zajímavost
Během prestižního turnaje EVO, kde se setkávají ti nejlepší hráči z celého světa, došlo k neobvyklému exhibičnímu zápasu. Na jedné straně stála streamerka Lilypichu, známá především díky své hudební tvorbě, na té druhé potom Katsuhiro Harada, ikona a tvůrce série Tekken. Nikdo by přitom nečekal, že tento zápas skončí v neprospěch japonského vývojáře.
Lilypichu porazila Haradu v Tekkenu
Lilypichu porazila Haradu v Tekkenu
Zdroj: EVO

Ředitel série Tekken je sám o sobě velmi zdatným hráčem populární bojové hry. Harada se často účastní turnajů a exhibičních zápasů, kde předvádí své dovednosti. Přestože se nespecializuje na soutěžní hraní, jeho hluboké znalosti mechanik hry a dlouholeté zkušenosti mu umožňují hrát na vysoké úrovni. Pravidelně také komunikuje s komunitou a často se objevuje na různých akcích, kde se setkává s profesionály a fanoušky. Jeho schopnost nejen vytvářet, ale i hrát hru, kterou řídí, přispívá k jeho renomé a respektu.

Jeho exhibiční souboj proti Lilypichu na turnaji EVO začal v přátelské atmosféře, ale rychle nabral na intenzitě. Lilypichu předváděla neuvěřitelnou, možná dokonce životní hru, kterou šokovala nejen diváky, ale i samotného Haradu. Používala komba, která se zkušenému vývojáři nepodařilo odvrátit, a nakonec zvítězila v poměru 3:2. To byl pro všechny přítomné šok, hlavně tedy pro oba hráče na pódiu. Po skončení zápasu přišla ta největší bomba. „S touhle hrou končím,“ prohlásil do mikrofonu se smíchem Harada.

Pro Lilypichu to byl okamžik triumfu. Její vítězství bylo odměnou po mnoha hodinách strávených tréninkem s přáteli, kteří si titul v poslední době velice oblíbili. Rychle se začaly šířit gratulace od fanoušků a kolegů. Harada svým prohlášením všechny rozesmál, není ale pochyb, že by ho jeho láska k Tekkenu měla opustit.

Štítky: Tekken, EVO, zajímavost
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.