Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT Champions bundle bude obsahovat Phantom. Má se podobat už existujícímu skinu

24. 7. 2024 | 15:00 VALORANT Spekulace
S blížícím se šampionátem Champions, který letos zavítá do Jižní Koreje, jsou fanoušci v očekávání nejen ze střetů nejlepších týmů světa, ale také z exkluzivního skin balíčku. Bundle těchto kosmetických doplňků se pravidelně stává jednou z nejvíce vyhledávaných kolekcí roku.
VALORANT Champions Bundle 2024
VALORANT Champions Bundle 2024
Zdroj: Riot Games

Ačkoli datum vydání letošních Champions skinů zatím nebylo potvrzeno, jeden z leakerů naznačil, že bychom se ho mohli dočkat už v nejbližších dnech. To by odpovídalo předchozím ročníkům, kdy byly balíčky odhaleny těsně před začátkem. Letos se začíná 1. srpna, takže můžeme očekávat vydání každou chvíli.

Co balíček obsahuje? Jedním z hlavních taháků bude podle dostupných informací skin na Phantom a kosmetický doplněk pro boj zblízka. Výběr zbraně není žádným překvapením, protože Riot Games střídají Vandal a Phantom v každém ročníku šampionátu a naposledy byl k dispozici právě limitovaný Vandal.

Oficiální design zatím není známý, ale měl by se podobat meči z populárního Sovereign bundlu. Minulé ročníky se vyznačovaly tmavými barvami kombinovanými s tóny žluté či zlaté barvy. Očekává se, že letošní edice nebude výjimkou. Cena by měla být obdobná jako v minulých letech, tedy kolem 6,167 VP, což odpovídá přibližně 1 400 korunám. Hráči si však budou moci zakoupit jednotlivé položky i samostatně.

Kromě skvělých skinů se můžeme těšit na další doplňky, které VALORANT Champions balíček nabídne. Gun Buddy, sprej, hráčská karta a dva tituly. Tyto předměty dodají vašemu profilu jedinečný a exkluzivní vzhled.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.