Přejít k hlavnímu obsahu

Nakopni o tomto víkendu svoji herní kariéru. Pro mladé talenty tu máme dvě kvalifikace

10. 8. 2024 | 10:30 Counter-Strike 2 MČR
Do play-off třetího velkého turnaje mistrovské sezóny se probojovaly dva týmy až z otevřené kvalifikace. Jedná se tak o dokonalou inspiraci pro všechny hráče. Nasedni na vlnu a nenech si utéct jednu z posledních letošních šancí! Pro všechny zájemce tu máme další kvalifikační boje, tentokrát do poslední letošní části Vodafone Talent League. Vykroč na cestu právě teď!
Vodafone Talent League
Vodafone Talent League
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Nastává čas výměny stráží? Domácí scéna se vyrovnává a týmy z druhého sledu se začínají dostávat do popředí, tentokrát dokonce i na úkor profesionálních celků. Poslední kvalifikační turnaje a první split nové soutěž Vodafone Talent League ukázal, že česko-slovenský Counter-Strike rybník rozhodně není mělký.

„Pokud se chcete prosadit na domácí scéně, pokud se chcete stát profíkem, tak teď je ta nejlepší doba, která tu naposledy byla tak 4-5 let zpět,“ má jasno komentátor Michal „Mishek“ Kabele. Hráčská základna se stále rozrůstá, jen dlouhodobě chybí týmy mimo nejvyšší domácí úroveň. I mixy však mají šanci na úspěch.

Harmonogram Vodafone Talent League Fall
DatumTurnaj
Sobota 10. srpna1. otevřená kvalifikace
Neděle 11. srpna2. otevřená kvalifikace
13. až 20. srpnaSkupinová fáze
20. až 25. srpnaVyřazovací část

AVEZ a SINNERS AC jsou krásným příkladem talentu, chemie a společné práce. Oba celky na nadcházející domácí turnaj Tipsport CS Summer prošly až z otevřené kvalifikace, AVEZ mají po třech fázích bilanci 8-0 a na kontě skalpy Sampi.Tipsport a SINNERS. Otevřeným sítem přitom prošli ještě jako „randomtermix“.

Navaž na jejich pohádku a zapoj se do posledního kvalifikačního cyklu. Na všechny zájemce čeká Vodafone Talent League Fall, do které se může přihlásit jakákoliv česko-slovenská pětice. Ve skupinové fázi jsou dostupná čtyři místa, která potom doplní pozvané celky běhaCZka, DNE Thunders, Sampi.NEXT a Brute AC.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.