Přejít k hlavnímu obsahu

OhnePixel chce na Major! S vysokými ambicemi představil tým plný známých jmen

13. 8. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Přestup
Německý streamer ohnePixel patří mezi velká jména světa Counter-Striku. Vůbec poprvé se ale zapojí aktivně do esportu. Nezakládá vlastní organizaci ani sám nebude hrát, ale vybral si pětici elitních hráčů, které bude koučovat s cílem se probojovat na nadcházející Major v Šanghaji.
ohnePixel
ohnePixel
Zdroj: ohnePixel

Zahrát si na Majoru je snem každého nadšence do Counter-Striku. Streameři si až doposud mohli pro zábavu zahrát otevřené kvalifikace, aby se ponořili do dění, s těmi je ale ve většině regionů amen. Německý streamer ohnePixel přesto našel cestu. Oslovil pětici známých jmen, které povede za postupem jako kouč.

Jako svého in-game leadera si zvolil Volodymyra „Woro2k“ Veletniuka. Ten v uplynulých dnech vypomáhal HEROIC na IEM Cologne a po konci v Monte byl současně jedním z nejzajímavějších sniperů na trhu. Namísto čekání, kdo bude potřebovat záskok kvůli potížím s vízy, se však odhodlal vyšlapat si vlastní cestu.

V týmu najdeme i jeho krajana. Vladyslav „Kvem“ Korol naposledy reprezentoval organizaci IKLA. Minulost v Monte má naopak Ali „hAdji“ Haïnouss. Není však společná, protože byl jako stand-in nástupcem Wora. Francouzova přítomnost v ohnePixelově týmu je však klíčová, jelikož má současně i marocké občanství.

Tím se dostáváme k jádru věci. Díky jádrů má tato sestava možnost bojovat v kvalifikaci pro Blízký východ. Zbylé duo je totiž z Izraele. Tal „meztal“ Hahiashvili dokonce kvůli tomuto projektu opustil svůj dlouhodobý tým, skutečně mu tak důvěřuje. Soupisku uzavírá nejméně známý člen týmu Meytar „AMSALEM“ Amsalem.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.